Horeca vacatures in Groningen

Er zijn 13 horeca vacatures in Groningen gevonden.

Ben jij een harde werker, stressbestendig en heel sociaal? En zoek je een parttime of fulltime baan in Groningen? Dan is werken in de horeca echt iets voor jou! Vooral als je een flexibele bijbaan naast je studie zoekt, is het een goed idee onze horeca vacatures in Groningen te checken. En zie je een leuke vacature? Dan kun je meteen heel makkelijk solliciteren met je YoungCapital-profiel!

Word horecamedewerker in Groningen

Vind jij het leuk mensen een zo gezellig mogelijk avondje of middagje uit te bezorgen? En ben jij klantvriendelijk, een harde werker en stressbestendig? Dan is het een goed idee onze horecamedewerker vacatures eens te bekijken! Als horecamedewerker in bijvoorbeeld een leuk restaurant of gezellige bar zorg jij voor het bedienen van de gasten, het afrekenen na afloop en het tussendoor schoonhouden van de toko. Op zoek naar zo'n functie in het hoge Noorden? Check dan onze horecamedewerker vacatures in Groningen!

Werken als cateringmedewerker in Groningen

Jij vindt het leuk in een team samen te werken, steekt graag je handen uit de mouwen en klantvriendelijkheid is een van jouw goede eigenschappen. Je bent communicatief sterk en flexibel. Klopt dit? Dan is een baan als cateringmedewerker echt iets voor jou! Jij bent het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt en je vindt het leuk steeds verschillende taken uit te voeren. De ene keer sta je in de garderobe, terwijl je de volgende keer de gasten bedient of de boel schoonmaakt. Elke keer werk je weer op een nieuwe locatie, van festival tot bruiloft en van bedrijfsfeest tot schoolkantine. Enthousiast geworden? Bekijk dan onze cateringmedewerker vacatures in Groningen en reageer meteen als je een toffe baan ziet!

Veelgestelde vragen

  • Hoe solliciteer ik op een horeca vacature in Groningen?
    Zie je een leuke horeca vacature in Groningen? Solliciteren is heel makkelijk met je YoungCapital-profiel. Volg de sollicitatieprocedure en wie weet werk jij binnenkort in de horeca in Groningen.
  • Wat zijn de voordelen van werken in de horeca in Groningen?
    Werken in de horeca in Groningen betekent flexibele werktijden, een gezellig team en de kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Ideaal als bijbaan naast je studie!
  • Welke eigenschappen heb ik nodig voor horecawerk in Groningen?
    Voor horecawerk in Groningen zijn een harde werker, stressbestendigheid en sociale vaardigheden essentieel. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit komen ook goed van pas!

Parttime facilitair medewerker bij ANWB Alarmcentrale in Assen

Start als fulltime horecamedewerker op Texel

Zelf je uren bepalen? Start als freelancer in Groningen!

Pak toffe horeca klussen op in Groningen voor €17 p/u!

Goed bijverdienen met een bijbaan in de horeca (pool)

Leuke bijbaan bij een pretpark of dierentuin? Geef je op voor onze pool

Kom werken op de tofste festivals in 2024

Kom werken op de gezelligste evenementen

Lekker knallen in de winter of zomer met seizoenswerk

Flexibel werk in de catering? Word freelancer via YoungOnes!

Vrijwilligerswerk: ga aan de slag als kok

Bijbaan als afwasser of spoelhulp bij jou in de buurt (pool)

Bijverdienen en ervaring opdoen met een bijbaan als keukenhulp (pool)