Zorg vacatures in Groningen

Er zijn 13 zorg vacatures in Groningen gevonden.

Woon jij in de mooie, noordelijke stad Groningen en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben jij een zorgzaam type, sta je altijd voor anderen klaar en word je blij van contact maken met mensen? En heb jij een studie in de richting verpleegkunde afgerond? Dan hebben wij leuke zorg vacatures voor je in Groningen! Je kunt in verschillende functies aan de slag, denk bijvoorbeeld aan thuiszorgmedewerker of verpleegkundige. Ben je benieuwd welke vacatures we hebben openstaan? Kijk dan snel verder!

Werken in de zorg in Groningen

Groningen heeft veel te bieden. Niet alleen kun je er heel mooi wonen én studeren, je kunt er ook leuke banen vinden. Naast je werk hoef je je nooit te vervelen. In de vele gezellige cafés en barretjes kun je op vrijdagavond een drankje doen, en als je daarna nog wilt dansen, zijn daar genoeg mogelijkheden voor. Er zijn parken waarin je kunt hardlopen op de zondagochtend, en musea waar je in je vrije uurtjes rustig kunt rondlopen. Kortom: Groningen is een leuke stad om in te wonen én te werken. Wil je weten welke vacatures wij in Groningen hebben openstaan? Kijk dan snel verder, en solliciteer vandaag nog.


Aan de slag als thuiszorgmedewerker in Groningen

Jij staat altijd als eerste klaar om anderen te helpen, en je haalt hier veel voldoening uit. Je vindt het fijn om dagelijks contact te hebben met mensen, en een gezellig praatje maken gaat je gemakkelijk af. En je hebt een diploma in de richting verpleegkunde in de pocket. Ben jij dit? Mooi, dan kun je aan de slag als thuiszorgmedewerker in Groningen. Je werkt bij mensen thuis en helpt ze met verschillende taken die ze zelf niet meer kunnen uitvoeren. Daarnaast help je vaak ook met het toedienen van medicijnen. Durf jij deze uitdaging aan? snel ons vacatureoverzicht! Solliciteren gaat heel makkelijk met je YoungCapital-profiel.

Werken als verpleegkundige in Groningen

Wil je graag aan de slag in een van de ziekenhuizen in Groningen? Ben jij mensgericht, zorgzaam en houd jij je hoofd koel in stressvolle situaties? Een baan als verpleegkundige is jou dan op het lijf geschreven. We hebben bij YoungCapital alle leuke vacatures voor je op een rijtje gezet. Als je wilt solliciteren, doe je dat binnen vijf minuten met je YoungCapital-profiel!

Meer informatie

Word landelijk fulltime apothekersassistente in de zorg

Word fulltime algemeen ondersteunend medewerker in de zorg

Thuiswerken als klantenservice medewerker voor Menzis!

Thuiswerken als klantenservice medewerker voor VGZ

Werk thuis als klantenservice medewerker bij Zilveren Kruis

Start nu met werken bij Menzis

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger