Promotiewerk vacatures Hardenberg

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Hardenberg gevonden.

Spontaan, vol energie en een echte ouwehoer. That’s you. Mooi, want we zoeken types zoals jij voor de promotiewerk vacatures in Hardenberg. Jij gooit je charmes én verkooppraatjes in de strijd om potentiële klanten voor je te winnen en laat niet uit het veld slaan als de resultaten eens tegenvallen. Zoek je een (bij)baan waarmee je lekker verdient? En wil je aan de slag in een gezellig team? Kijk dan snel wat de promotiewerk vacatures in Hardenberg voor jou in petto hebben. We zien je sollicitatie wel verschijnen.

Wanted: promotiemedewerkers in Hardenberg

Wil jij flexibel bijverdienen naast je studie? Of zoek je een baan waarmee je aan je commerciële skills kunt werken? Ga dan werken als promotiemedewerker. In deze functie ga je lekker de straat op om bijvoorbeeld donateurs te werven, samples uit te delen of producten te demonstreren. De ene dag sta je in de supermarkt een nieuwe chipssmaak te promoten, terwijl je de volgende dag een festivalterrein onveilig maakt met een nieuw energiedrankje. Vind je tussen de promotiewerk vacatures in Hardenberg niet de baan die je zoekt? Check dan ook de mogelijkheden in steden als Zwolle of Almelo eens.

Word host of hostess met de promotiewerk vacatures in Hardenberg

Ben jij spontaan, klantgericht en heb je een killer smile? Zonde om daar niks mee te doen, toch? Er zijn genoeg bedrijven die deze kwaliteiten van jou goed kunnen gebruiken. Hoe dan? Als host of hostess, natuurlijk. Jij ontvangt bijvoorbeeld gasten op een cruiseschip, vertegenwoordigt mooie merken op evenementen of verwelkomt klanten in de winkel van Nespresso. Leuk? Scrol dan door de promotiewerk vacatures in Hardenberg en ontdek de klussen als host of hostess.

Meer informatie

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..