Promotiewerk vacatures Emmen

Er zijn 8 promotiewerk vacatures in Emmen gevonden.

Heb jij een vlotte babbel en ben je niet verlegen aangelegd? Dan zijn deze promotiewerk vacatures in Emmen perfect voor jou. Als promotor kun je fulltime of parttime aan de slag, op momenten waarop het jou uitkomt. Ook verdien je als promotor een lekker zakcentje, wat deze baan perfect maakt voor studenten. Zo kun je vast een begin maken met het afbetalen van die studieschuld, of gewoon wat extra avondjes uit financiëren. Wat je ook zoekt, bij de promotiewerk vacatures in Emmen ben je op de juiste plek.

Ga knallen als gastvrouw/gastheer

Ben jij de host(ess) with the most(est)?. Dan is een baan als gastvrouw of gastheer in Emmen voor jou weggelegd. In deze baan ontvang je gasten, help je hen op weg en ben jij het aanspreekpunt als ze vragen hebben. Je bent als het ware het visitekaartje van het bedrijf waar je voor staat. Klinkt dat als iets voor jou? Scrol door de promotiewerk vacatures in Emmen voor host(ess) en reageer op jouw favoriet.

Aan de slag als promotiemedewerker

Ben jij een echte kwebbelkont en ben je niet bang om op vreemden af te stappen? Zou je zelfs Steve Jobs nog een iPhone kunnen verkopen? Dan ben jij wie we zoeken voor onze promotiewerk vacatures in Emmen. Als promotiemedewerker is het jou taak om producten of bedrijven te.. ehm.. promoten dus. Spreekt voor zich, toch? Check de promotiewerk vacatures in Emmen en vind dé promotiemedewerker job voor jou.

Meer informatie

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..