Promotiewerk vacatures Assen

Er zijn 8 promotiewerk vacatures in Assen gevonden.

Zoek je een (bij)baan in Assen? Wil je op een flexibele manier wat bijverdienen en nog wat van die baan opsteken ook? Check dan onze promotiewerk vacatures in Assen. Van parttime salespromotor tot losse klussen als host of gastvrouw. Op zoek naar een zomerbaan? Kan ook. Of ga juist fulltime knallen als je daar de tijd voor hebt. Promotiewerk in Assen is always a good idea.

De juiste promotiewerk vacatures in Assen voor iedereen

Zoek je een baan voor de avonduren, zodat je na college nog wat kunt bijverdienen? Of wil je juist overdag aan de slag, omdat je dat papiertje al lang op zak hebt? Met onze promotiewerk vacatures in Assen kan het allemaal. Op zoek naar een zomerbaan? Er is altijd wel een nieuw drankje dat gepromoot moet worden op een tof festival of het station. Liever warm en droog aan de slag? Ook voor supermarkten en elektronicazaken zijn we op zoek naar echte kletskousen. Is jouw killer smile jouw grootste wapen? Check dan ook de banen als host of hostess tussen de promotiewerk vacatures in Assen.

Meer dan promotiewerk in Assen

Ben je op deze pagina met promotiewerk vacatures in Assen beland, maar ren je liever gillend weg? Gewoon doen, want bij YoungCapital hebben we nog veel meer banen voor je. Check bijvoorbeeld ons aanbod winkelwerk in Assen eens, of ga voor een baan in een callcenter. Keuze zat, dus je komt die baan die bij je past vanzelf tegen. Kwestie van scrollen, filteren en klikken. Easy peasy.

Meer informatie

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

flexibele baan als promotiemedewerker in Nederland

Start direct bij een grote cateraar op toffe locaties

Wil jij een flexibele baan als promotiemedewerker in Utrecht

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..