Callcenter vacatures in Heerenveen

Er zijn 18 callcenter vacatures in Heerenveen gevonden.

Werken in een callcenter is leuker dan je denkt! Je doet niet alleen supergoede ervaring op voor je cv, maar leert ook veel verkooptrucs en werkt in een gezellig team. Als je werkt in een callcenter is het jouw taak om potentiële klanten te bellen en ze te overtuigen van jouw product. Jij bent enthousiast, bevlogen en weet de voordelen duidelijk uit te leggen aan de klant. Je moet dus helder kunnen communiceren en stevig in je schoenen staan. Maar áls je eenmaal een klant te pakken hebt, geeft dat natuurlijk een ontzettende kick!

Werken in Heerenveen

Ben jij op zoek naar een baan die dicht bij jou in de buurt zit? Dat kan! Als je in Heerenveen woont, kun je hier vast wel een baan vinden die bij je past. Heerenveen staat bekend als sportstad: niet alleen vanwege de voetbalclub, maar ook vanwege het ijsstadion Thialf. Daarnaast hebben ze tennisclubs, golfbanen, bowlingbanen, een zwembadcomplex en meerdere sporthallen. Er is voor iedereen wel wat! Zo kun je na je werk dus nog even lekker sporten. Zie jij jezelf hier wel wonen en werken? Reageer dan nu op onze vacatures in Heerenveen!


Ga aan de slag als callcenter medewerker

Lijkt het jou wel wat om klanten via de telefoon kennis te laten maken met jouw producten? Bekijk dan snel onze callcenter vacatures in Heerenveen. Het mooie aan dit werk is dat je er goed mee kunt verdienen: bij veel bedrijven krijg je bonussen als je genoeg verkoopt! Waar wacht je dus nog op?

Word klantenservice medewerker in Heerenveen

Ben jij behulpzaam en enthousiast? En wil jij graag klanten te woord staan? Dan moet je zeker even kijken bij onze vacatures voor klantenservice medewerker! Bij deze baan bellen klanten jou op met vragen of problemen. Aan jou de taak om ze zo goed mogelijk te helpen. Wil jij deze verantwoordelijkheid wel op je nemen? Solliciteer dan direct!

Lekker chatten als webcare medewerker in Heerenveen

Ben jij een echte whizzkid? Iemand die op alle social media zit en het internet van binnen en buiten kent? Dan is een baan als webcare medewerker perfect voor jou! In deze functie help je klanten via de mail, chat, Facebook, Twitter en alle andere online uitingen. Check snel onze callcenter vacatures in Heerenveen!

Meer informatie

Ga aan de slag als call agent in Grou

Start direct als customer care medewerker in Belfast!

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Ga naar het zonnige Lissabon en help de klanten van Wish, Asos of Staples!

Toe aan een buitenlandse uitdaging? Help de klanten van Canon in Athene!

Zin in een baan in de zon? Help de klanten van Western Union in Athene!

Interessante startersfunctie in het zonnige Lissabon!

Ga aan de slag voor Microsoft in het mooie Athene!

Begin binnenkort bij Sony in het mooie Athene!

Social Media Content Moderator gezocht in Athene!

Klantenservice medewerkers gezocht voor bekende multinational in Lissabon!

Internationale ervaring opdoen? Word klantenservice medewerker in Bulgarije!

Klantenservice medewerkers gezocht in zonnig Athene!

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)

Werken in het buitenland? Check onze internationale startersfuncties!

Junior helpdesk- en inkoop gezocht in Praag!

Cash collector gezocht in Praag!

ANWB in Lyon zoekt telefonisch hulpverleners!