Callcenter vacatures in Heerenveen

Er zijn 11 callcenter vacatures in Heerenveen gevonden.

Werken in een callcenter is leuker dan je denkt! Je doet niet alleen supergoede ervaring op voor je cv, maar leert ook veel verkooptrucs en werkt in een gezellig team. Als je werkt in een callcenter is het jouw taak om potentiële klanten te bellen en ze te overtuigen van jouw product. Jij bent enthousiast, bevlogen en weet de voordelen duidelijk uit te leggen aan de klant. Je moet dus helder kunnen communiceren en stevig in je schoenen staan. Maar áls je eenmaal een klant te pakken hebt, geeft dat natuurlijk een ontzettende kick!

Werken in Heerenveen

Ben jij op zoek naar een baan die dicht bij jou in de buurt zit? Dat kan! Als je in Heerenveen woont, kun je hier vast wel een baan vinden die bij je past. Heerenveen staat bekend als sportstad: niet alleen vanwege de voetbalclub, maar ook vanwege het ijsstadion Thialf. Daarnaast hebben ze tennisclubs, golfbanen, bowlingbanen, een zwembadcomplex en meerdere sporthallen. Er is voor iedereen wel wat! Zo kun je na je werk dus nog even lekker sporten. Zie jij jezelf hier wel wonen en werken? Reageer dan nu op onze vacatures in Heerenveen!


Ga aan de slag als callcenter medewerker

Lijkt het jou wel wat om klanten via de telefoon kennis te laten maken met jouw producten? Bekijk dan snel onze callcenter vacatures in Heerenveen. Het mooie aan dit werk is dat je er goed mee kunt verdienen: bij veel bedrijven krijg je bonussen als je genoeg verkoopt! Waar wacht je dus nog op?

Word klantenservice medewerker in Heerenveen

Ben jij behulpzaam en enthousiast? En wil jij graag klanten te woord staan? Dan moet je zeker even kijken bij onze vacatures voor klantenservice medewerker! Bij deze baan bellen klanten jou op met vragen of problemen. Aan jou de taak om ze zo goed mogelijk te helpen. Wil jij deze verantwoordelijkheid wel op je nemen? Solliciteer dan direct!

Lekker chatten als webcare medewerker in Heerenveen

Ben jij een echte whizzkid? Iemand die op alle social media zit en het internet van binnen en buiten kent? Dan is een baan als webcare medewerker perfect voor jou! In deze functie help je klanten via de mail, chat, Facebook, Twitter en alle andere online uitingen. Check snel onze callcenter vacatures in Heerenveen!

Meer informatie

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD in noordoost Nederland

Top Job

Callcenter medewerker landelijk afsprakennummer Coronatest

Top Job

Thuiswerken als klantenservice medewerker bij Webhelp

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD bij jou in de buurt

Klantenservice (thuiswerken) voor Amerikaans elektronica bedrijf

Word callcenter medewerker binnen het corona-team bij de GGD

Klantenservice medewerker vanuit huis

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)

Parttime callcenter medewerker vanuit huis

Word fulltime klantenservice medewerker