Callcenter vacatures Hoorn Noord-Holland

Er zijn 10 callcenter vacatures in Hoorn Noord-Holland gevonden.

Lekker ouwehoeren onder werktijd? Dat zie jij wel zitten. En met je commerciële skills zit het eigenlijk ook wel goed. Toch? Mooi, want we hebben veel callcenter vacatures in Hoorn openstaan die allemaal moeten worden vervuld. Jij gooit alles in de strijd om bijvoorbeeld zoveel mogelijk zonnepanelen te verkopen (groene energie for the win), of juist om klanten zo goed mogelijk te helpen. Want of je nu zoekt naar een baan als telefonisch verkoper of liever aan de slag gaat in de klantenservice: de callcenter vacatures in Hoorn have it all. Headset op en gáán.

Bijverdienen met de callcenter vacatures in Hoorn

De callcenter vacatures in Hoorn zijn ideaal voor bijvoorbeeld studenten, jonge ouders of ZZP’ers die wel wat extra geld kunnen gebruiken. Er is namelijk ook ‘s avonds en in de weekenden genoeg werk in deze sector, zodat je overdag alle tijd hebt voor je studie, gezin of freelance klussen. Juist aan de slag als de kinderen op school zitten? Kan ook. Als klantenservice medewerker kun je ook prima overdag een shift draaien. Scrol eens verder en check de mogelijkheden.

Ook even buiten Hoorn

We moeten toegeven: het aanbod callcenter vacatures in Hoorn is niet altijd even groot. Gelukkig hebben we vaak genoeg alternatieven, zoals banen in een stad of dorp in de buurt. Check bijvoorbeeld ook de vacatures in Alkmaar eens, want zo vergroot je jouw kans op een nieuwe baan. Of laat de callcenter vacatures in Hoorn en omstreken links liggen, en stort je op de vacatures in een andere beroepsgroep, zoals retail, sales of promotiewerk. Wie weet scoor je zo alsnog een toffe baan in de buurt en kun je binnenkort lekker aan de slag.

Meer informatie

Pool vacature: Werk als parttime klantenservice medewerker in de Noordkop

Fulltime sales medewerker in Alkmaar

Parttime callcenter medewerker in Alkmaar

Tijdelijk werk in december: meld je aan voor onze kerst-pool

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Een afwisselende baan? Word freelance bezorger, winkelhost of promomedewerker

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)

German customer service employee from home

Word fulltime klantenservice medewerker

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant