Promotiewerk vacatures Hoorn Noord-Holland

Er zijn 10 promotiewerk vacatures in Hoorn Noord-Holland gevonden.

Op zoek naar een uitdagende (bij)baan in Noord-Holland? Dan ben je bij de promotiewerk vacatures in Hoorn aan het juiste adres. Aan jou de taak om bijvoorbeeld potentiële klanten te enthousiasmeren voor dat nieuwe drankje, of donateurs te werven voor een goed doel. Zeker weten dat je binnen no-time veel bijleert én verdient, want de bonussen kunnen lekker oplopen. Ka-tsjing. Maar de promotiewerk vacatures in Hoorn hebben nog veel meer in petto, ook voor types met een minder commerciële mindset. Wat precies? Dat lees je hieronder.

Gezocht: gastvrouw/gastheer in Hoorn

We zeiden het al: de promotiewerk vacatures in Hoorn zijn gevarieerder dan je misschien denkt. Wist je bijvoorbeeld dat je via YoungCapital ook aan de slag kunt als gastvrouw of gastheer? In deze functie verwelkom je gasten of klanten, bijvoorbeeld in een winkel of op een evenement. Je wijst ze de weg, beantwoordt vragen of controleert tickets. Komt geen verkoop aan te pas. Ben jij representatief en enthousiast? De promotiewerk vacatures in Hoorn need you. Scrol verder voor de openstaande vacatures en reageer.

Lekker cashen als promotiemedewerker

De meeste promotiewerk vacatures in Hoorn zijn voor promotiemedewerker. Dûh. Met deze (bij)baan verdien je niet alleen lekker bij, maar werk je ook aan je commerciële en communicatieve skills. Voordat je van start gaat krijg je namelijk een uitgebreide training, en de rest leer je in de praktijk. Kun je mooi op je cv zetten dus, die baan als promotor. En wat alle promotiewerk vacatures in Hoorn gemeen hebben: flexibele werkdagen en -tijden. Beter wordt het niet.

Meer informatie

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Word parttime promotor en geef je skills een boost!

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Gemiddeld €15 per uur verdienen met klussen die je zelf kiest? Word freelancer!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!