HR-vacatures in Kampen

Er zijn 4 HR-vacatures in Kampen gevonden.

De medewerkers zijn misschien wel het belangrijkste aspect van een bedrijf. De afdeling Human Resources weet hier alles van. HR zorgt ervoor dat het personeel niets tekortkomt. Ze stellen arbeidscontracten op, houden je vrije dagen, vakantiedagen en ziektedagen bij en geeft advies. Ook houdt HR zich bezig met opleidingen, trainingen en ontslag van werknemers. Alle verschillende taken en contact met verschillende mensen maakt HR-medewerker een afwisselende baan. Lijkt het jou wel wat om in deze sector aan de slag te gaan? Bekijk dan snel onze HR-vacatures. Solliciteren doe je natuurlijk met je cv en motivatiebrief!

Werken in Kampen

Ieder bedrijf heeft iemand nodig die het personeel in de gaten houdt. Niet alleen in de grote steden zijn HR-medewerkers nodig, maar ook in Kampen. Als jij hier aan de slag wilt, ben je bij YoungCapital aan het juiste adres. Wij hebben alle HR-vacatures in Kampen voor je op een rijtje gezet. Als je een profiel aanmaakt, kun je door de vacatures heen scrollen en solliciteren met je cv en motivatiebrief. Wij regelen de rest!


Start je carrière als HR-medewerker

Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan als HR-medewerker? Top! HR-medewerker is namelijk een prima manier om werkervaring op te doen. Je hebt veel contact met personeel, collega’s en je eindverantwoordelijke, dus het is vooral belangrijk dat je goed kunt communiceren. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel op onze HR-vacatures!

Word salarisadministrateur in Kampen

Kun jij verstandig omgaan met geld en ben je analytisch sterk? Ga dan aan het werk als salarisadministrateur. Dit is een belangrijke baan met veel verantwoordelijkheid: jij beheert immers het salaris van de werknemers. Als je nu solliciteert, kun je binnenkort al aan de slag!

Zoek de juiste mensen als recruiter

Als er vacatures openstaan, moeten die vervuld worden. Daar kom jij bij kijken. Als recruiter zoek jij de juiste kandidaat voor openstaande vacatures. Hiervoor moet je goed mensen in kunnen schatten en peilen of ze de baan aankunnen. Zou jij dit wel willen doen? Bekijk dan snel onze HR-vacatures!

Meer informatie