ICT-vacatures in Kampen

Er zijn 18 ICT-vacatures in Kampen gevonden.

Ben je net afgestudeerd van een opleiding in ICT-richting? En zoek je nu een leuke baan om je carrière een vliegende start te geven? Dan kun je hier vast vinden waar je naar op zoek bent. Bij YoungCapital hebben we tal van interessante ICT-vacatures online staan. Ook in Kampen kun je veel leuke ICT-vacatures vinden. Je kunt aan de slag als front-end developer of app-developer. Je carrière geef je natuurlijk ook een echte kickstart als IT-trainee. Benieuwd naar de ICT-vacatures die wij in Kampen online hebben staan? Kijk dan snel verder!

Werken in Kampen

Het Overijsselse Kampen ligt in de buurt van de provinciehoofstad Zwolle en is een prima uitvalsbasis om te werken. Vooral in de zomermaanden is er in Kampen van alles te beleven. Zo worden er verschillende evenementen georganiseerd. Leuk om na je werk een keer een kijkje te nemen bij de festiviteiten die er allemaal aan de gang zijn. Lijkt het je wel wat om in Kampen te gaan werken? Scrol dat door de ICT-vacatures die wij in deze gezellige stad open hebben staan.


Ga aan de slag als app-developer in Kampen

Ben jij goed in het bedenken en ontwerpen van apps? En beantwoord jij moeiteloos alle vragen die over apps worden gesteld? Dan is een baan als app-developer echt iets voor jou! In Kampen zijn er bedrijven die iemand als jij heel goed kunnen gebruiken. Kijk maar eens naar alle vacatures die we voor app-developer in Kamper open hebben staan. Solliciteren doe je heel makkelijk en snel met je YoungCapital-profiel.

Word front-end developer in Kampen

Programmeertalen als HTML, CSS en andere kennen voor jou geen geheimen meer. Jij kunt een website er in elke browser goed uit laten zien, en natuurlijk ziet deze website er ook op mobiele apparaten goed uit. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan kun je in Kampen als front-end developer aan de slag! Scrol door de ICT-vacatures in Kampen om jouw droombaan te vinden!

Begin je carrière met een IT-traineeship

Als je net je studie hebt afgerond, kun je beginnen met een IT-traineeship. Dit is een prima baan om je carrière mee te beginnen. Het is een periode waarin je veel leert, maar ook veel werkervaring opdoet. Benieuwd welke vacatures voor IT-trainees wij online hebben staan? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct op de baan die jij leuk vindt.

Meer informatie

IT background? Word fulltime helpdeskmedewerker in Zwolle

Top Job

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Top Job

Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!

Top Job

Klaar om te starten als Servicedesk medewerker in regio Zwolle/Apeldoorn/Twente

Software Developers gezocht in Overijssel / Gelderland

Business Analist in Overijssel / Gelderland

Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Junior Proces Engineer met IT affiniteit in Emmeloord

Junior Procesontwerper met IT affiniteit in Emmeloord

Junior Implementatie Consultant in Emmeloord

Software engineer in Sneek

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

Behaal je hbo-diploma en word software developer

Leer programmeren met ons online platform en start in een IT-Traineeship!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma!

YoungCapital Academy: De beste hbo ICT opleiding

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital Professionals