Schoonmaak vacatures in Leeuwarden

Er zijn 6 schoonmaak vacatures in Leeuwarden gevonden.

Wil jij het liefst dat alles netjes en geordend is? Vind jij het dan ook als geen ander belangrijk dat een bedrijf er schoon en verzorgd uitziet? Ga dan aan de slag als schoonmaker in Leeuwarden! YoungCapital heeft namelijk veel leuke schoonmaak vacatures. Er zal dus vast een leuke vacature voor jou tussen zitten.

Werken als schoonmaker in Leeuwarden

Ga aan de slag als schoonmaker in Leeuwarden! Wie denkt dat je als schoonmaker alleen maar bezig bent met alles te poetsen, die heeft het fout. Zo kun je namelijk ook operator worden. Of aan de slag gaan als facilitair medewerker. En dat allemaal in de leuke stad Leeuwarden. Leeuwarden is pasgeleden uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van 2018. Langs de grachten zijn veel monumentale panden te vinden die je in je vrije tijd kunt bezoeken. Daarnaast zijn er ook veel musea en winkels in het centrum van de stad. Helemaal top, toch?


Schoonmaker vacatures

Wanneer je een leuke vacature vindt als schoonmaker, dan moet je wel een beetje spierballen hebben. Je bent namelijk dagelijks bezig met intensief werk. Maar dat zal voor jou vast geen probleem zijn! Ben jij nauwkeurig, perfectionistisch en een echte aanpakker? Lees dan snel verder.

Operator in Leeuwarden

Misschien dat een baantje als operator wel echt iets voor jou is! Houd jij namelijk niet van stilzitten en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van een bedrijf te zijn? Dan is een (bij)baan als operator voor jou weggelegd. Als operator ben jij verantwoordelijk voor de verschillende automaten binnen een bedrijf: je zorgt ervoor dat deze altijd goed gevuld zijn zodat iedereen kan genieten van een lekker drankje of een snack.

Facilitair medewerker

Wil je graag fulltime of parttime aan de slag in Leeuwarden als facilitairmedewerker? Dat kan! Je houdt je vooral bezig met allerlei huishoudelijke werkzaamheden binnen je bedrijf. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat alles klaarstaat voor de lunch en dat alle post bij de juiste personen terechtkomt. Een verantwoordelijke functie!

Meer informatie