Callcenter vacatures Lelystad

Er zijn 7 callcenter vacatures in Lelystad gevonden.

Headset op, verkoopskills ready en gáán. Voor die toffe callcenter vacatures in Lelystad, natuurlijk. Want een (bij)baan in een callcenter betekent flexibel bijverdienen, aan je skills werken en continu ouwehoeren onder werktijd. Nice, toch? Bang voor onrealistische targets en pusherige verkooppraatjes? Nee joh, niet met de callcenter vacatures in Lelystad en omgeving.

Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo…?

Ben jij een rasverkoper? En weet jij altijd iedereen te overtuigen? Dan zijn de callcenter vacatures in Lelystad en omgeving echt iets voor jou. Met jouw slimme verkooppraatje (en de exclusieve aanbieding die je voor ze hebt) weet jij de klant negen van de tien keer te overtuigen. En met de salestrainingen die je krijgt scherp je jouw verkoopskills nóg verder aan. Zo verdien je niet alleen lekker bij, maar werk je ook aan je eigen ontwikkeling.

Méér dan callcenters met de callcenter vacatures in Lelystad

Zijn jouw commerciële skills ver te zoeken, maar ben je adviserend wél heel sterk? De callcenter vacatures in Lelystad hebben veel meer in petto dan alleen telefonische verkoop. Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantenservice medewerker voor Ziggo in Almere. Jij luistert naar de vraag of het probleem van de klant, denkt mee en biedt een passende oplossing. Na de shift ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis, want jij hebt de klant weer perfect geholpen. Dus smeer je telefoonstem alvast en solliciteer op jouw favoriete callcenter vacature in Lelystad en omgeving.

Andere opties in Lelystad en omgeving

Denk je na het bekijken van de callcenter vacatures in Lelystad: mwah, dit is het nét niet voor mij? No problemo, want we hebben nog veel meer leuke vacatures voor je openstaan. Van winkelwerk tot administratieve klussen, en van horeca vacatures tot werk in de logistiek. Klik eens rond en vind de baan die bij jou past.

Meer informatie

Klantenservice medewerker met doorgroeimogelijkheden in Almere

Start in het finance traineeship als junior financieel adviseur in de Randstad

Start als fulltime junior financieel adviseur

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Werk vanuit huis als Klantenservice medewerker

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)

Word fulltime klantenservice medewerker