Callcenter vacatures in Middelburg

Er zijn 16 callcenter vacatures in Middelburg gevonden.

Wil jij graag werken in de mooie stad Middelburg, maar ben je de perfecte vacature nog niet tegengekomen? Dan hebben we goed nieuws: je bent bij YoungCapital aan het juiste adres! We hebben namelijk een groot aanbod aan vacatures in Middelburg. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een callcenter. Als je het leuk vindt om lekker aan de telefoon te hangen, en je er een talent voor hebt om mensen te overtuigen, dan is werken in een callcenter ideaal voor jou. Je kunt binnen een callcenter verschillende vacatures vinden, bijvoorbeeld voor klantenservice medewerker of voor webcare medewerker. Het is maar net wat je leuk vindt. Kijk maar eens tussen de callcenter vacatures in Middelburg die hieronder staan, en solliciteer direct!

Werken in Middelburg

Het is fijn om te werken in Middelburg! De Zeeuwse stad heeft veel te bieden. Niet alleen een hoop callcenter vacatures om uit te kiezen, maar Middelburg biedt ook veel leuks voor in je vrije tijd. Je kunt heerlijk genieten bij een van de restaurants, of samen met je vrienden een drankje doen op een terras. Heb je zin om cultuur te snuiven? In Middelburg is genoeg te zien! Je kunt een bezoekje brengen aan het Zeeuws Museum, of het Centrum Beeldende Kunst. In de zomer kun je een dansje doen bij een van de festivals in Middelburg, zoals City of Dance. Je vervelen? Dat is in Middelburg niet nodig! Is dit dé stad waar je in wilt werken? Scrol dan eens door de callcenter vacatures op deze pagina, en solliciteer meteen op de functies die bij jou passen!


Word jij de nieuwe klantenservice medewerker in Middelburg?

Werken bij de klantenservice is leuk! Je houdt je er namelijk bezig met het blij maken van mensen. Jij krijgt verschillende vragen, problemen of klachten binnen, en het is jouw verantwoordelijkheid om deze af te handelen. Je luistert goed naar de klant, geeft advies, en zorgt dat hij of zij tevreden weer ophangt. Weet jij de oplossing niet? Dan weet je wel met wie je de klant moet doorverbinden. Wil jij wel werken als klantenservice medewerker in Middelburg? Kijk dan hieronder welke vacatures we hebben openstaan!

Altijd online? Word webcare medewerker in Middelburg

Jij kunt jezelf expert noemen op het gebied van social media. Je twittert, facebookt en whatsappt erop los. Je weet precies hoe je elk medium het beste kunt inzetten. Klinkt bekend? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou: webcare medewerker. Ook in Middelburg zijn bedrijven op zoek naar gedreven webcare medewerker. In deze functie beantwoord je alle klantvragen die binnenkomen via verschillende social media. Een leuke functie, waarin jij zorgt voor tevreden klanten. Klinkt goed, toch? Bekijk snel onze webcare medewerker vacatures in Middelburg!

Als callcenter medewerker in Middelburg bonussen binnenslepen

Een functie als callcenter medewerker is uitdagend en veelzijdig. Jij belt potentiële klanten op, en peilt of ze interesse hebben in een bepaald product. Geen gesprek is hetzelfde. Jij kunt goed luisteren, en weet precies hoe je een klant het beste overtuigt om tot aankoop over te gaan. Dit doe je met jouw sociale skills én uitstekende kennis van het product. Bekijk eens ons aanbod aan callcenter medewerker vacatures in Middelburg, en solliciteer! Voor je het weet kun je werken in Middelburg.

Meer informatie

Callcenter medewerker landelijk afsprakennummer Coronatest

Top Job

Parttime klantenservice medewerker bij UWV in Goes

Werken wanneer jij wilt? Start als freelancer via YoungOnes

Tijdelijk werk in december: meld je aan voor onze kerst-pool

Word dé Financieel Adviseur van de toekomst bij Rabobank

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Fulltime thuiswerken als klantenservice medewerker

Pak verschillende klussen als freelancer via YoungOnes!

Financieel adviseur bij ABN AMRO worden? Join our pool!

German customer service employee from home

Parttime klantenservice medewerker vanuit huis

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)

Parttime thuiswerken als klantenservice medewerker

Callcentermedewerker in strijd tegen corona

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Word fulltime klantenservice medewerker