Beveiliging vacatures in Rotterdam

Er zijn 2 beveiliging vacatures in Rotterdam gevonden.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in Rotterdam, en zie je het wel zitten om in de beveiliging te werken? Bij YoungCapital ben je aan het juiste adres om je carrière een kickstart te geven! We hebben alle beveiliging vacatures in Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Met je YoungCapital-profiel solliciteer je al binnen vijf minuten op de leukste vacatures. Weet je nog niet precies welke richting je op wilt binnen de beveiliging? Kom dan eens langs bij ons uitzendbureau in Rotterdam. Onze enthousiaste collega’s helpen je graag verder!

Werken in Rotterdam

In Rotterdam is altijd wel wat te beleven. Er zijn dan ook veel bedrijven waar je in de beveiliging aan de slag kunt! Er zijn in Rotterdam genoeg interessante musea, gezellige barretjes en bioscopen waar je kunt werken. En natuurlijk hoef je je in je vrije tijd in Rotterdam niet te vervelen. Het is een bruisende stad, en elke dag is er wel iets nieuws te ontdekken. Lijkt het je wel wat om te werken in Rotterdam? Kijk dan snel verder!


Werken als centralist in Rotterdam

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de beveiliging? Dan is een baan als centralist iets voor jou. Het is jouw taak om beveiligde objecten te monitoren. Dit kunnen bijvoorbeeld winkels, scholen of ziekenhuizen zijn. Jij houdt alles goed in de gaten! Ga jij deze uitdaging aan? Bekijk snel onze vacatures, en solliciteer vandaag nog!

Aan de slag als nachtportier in Rotterdam

Ben jij een echt nachtdier en ben je van nature waakzaam? Kun je goed zelfstandig werken en zoek je een leuke baan in de beveiliging? Ga dan als nachtportier bij een hotel in Rotterdam aan de slag. Je draait nachtdiensten; hiervoor is het belangrijk dat je op elk moment alert bent. Durf jij het aan? Kijk snel welke vacatures we voor je hebben openstaan!

Meer informatie