Receptioniste vacatures Rotterdam

Er zijn 14 receptioniste vacatures in Rotterdam gevonden.

Met onze receptioniste vacatures in Rotterdam word jij het visitekaartje van een bedrijf. Waarschijnlijk weet je al wel dat je achter een balie zit en mensen ontvangt. Daarbij ben je de eerste die bezoekers zien als ze jouw bedrijf binnen wandelen. Als baliemedewerker in Rotterdam begroet jij alle klanten en ben je verantwoordelijk voor het aannemen en doorverbinden van telefonische gesprekken. Ook komt er een stukje administratie bij kijken, maar daar lig jij niet wakker van. Vind jouw droombaan met onze receptioniste vacatures in Rotterdam.

Werken als receptioniste in Rotterdam

Een document hier, een nieuwe klant daar. Met de receptioniste vacatures in Rotterdam weet je precies wat jou te wachten staat. Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Naast mensen ontvangen, beantwoord je telefoontjes, mails en post en plan je afspraken in. Is het werken met klanten niet jouw ding? No worries. Met onze vacatures voor administratief medewerker in Rotterdam werk je achter de schermen aan dezelfde taken, zoals mails beantwoorden en documenten archiveren. Is de baan voor receptionist in Rotterdam jou wél op het lijf geschreven? Dan is een thuisstudie of Mbo-opleiding Hospitality vereist. In de receptioniste vacatures in Rotterdam zie je wat je nog meer in je mars moet hebben.

Receptioniste vacatures in de buurt van Rotterdam

Misschien zoek je het verder dan een receptioniste vacature in Rotterdam. Heb jij even geluk met onze receptioniste vacatures in Gouda. In een halfuurtje reis jij van je thuisstad naar je nieuwe baan. Of zoek wat verder weg en groet nieuwe klanten met de vacatures voor receptioniste in Delft. Daarnaast leer je ook een nieuwe stad kennen. Ontdek de lekkerste koffietentjes voor jouw pauzes of ga op zoek naar een warme broodjeszaak. Zo haal je het beste uit de receptionist vacatures buiten Rotterdam.

FAQ

Waar werkt een receptioniste?

Met de receptioniste vacatures in Rotterdam van YC vind jij jouw ideale werkplek. Binnen het bedrijf zit je achter de balie aan de ingang, zodat je klanten kan ontvangen, aanmelden en verder helpen.

Is een bijbaan als receptioniste in Rotterdam ook mogelijk?

Als receptioniste beschik je over een afgeronde thuisstudie of Mbo-opleiding in de richting van hospitality of administratief medewerker. Vaak is een bijbaan als receptioniste niet mogelijk, maar parttime werken wel.

Word Front Office Medewerker in Rotterdam bij een mooi hotel!

Aan de slag als klantenservice medewerker in Rotterdam

Werken als klantenservice medewerker bij OHRA in Rotterdam

Parttime frontoffice medewerker bij Bouwmaat in Schiedam!

Parttime receptionist in Waalhaven Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime kassamedewerker bij Bouwmaat in Delft

Word Klantenservice medewerker bij Odido in Den Haag

Ga schitteren als Klantenservice Medewerker bij Odido in Den Haag

Klantenservice medewerker in Den Haag bij Odido

Begin per direct als parttime receptioniste in Den Haag!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word Regio Receptionist(e) in Den Haag

Start als callcenter medewerker bij het coronavaccinatie afsprakennummer

Management Assistants / (Directie)secretaresses gezocht!

Receptionistes gezocht! Meld je nu aan voor onze pool!