Callcenter vacatures Schagen

Er zijn 10 callcenter vacatures in Schagen gevonden.

Jouw grootste talent? Anderen overtuigen. Met jouw smooth talk en hoge gunfactor weet je vroeg of laat iedereen over te halen, of dat nou je moeder is of een wildvreemde. Toch? Check dan snel de openstaande callcenter vacatures in Schagen en omgeving. Ook in Noord-Holland kunnen ze jouw skills namelijk goed gebruiken. Als telefonisch verkoper, bijvoorbeeld, of als callcenter medewerker. Scrol eens verder en ontdek wat de callcenter vacatures in Schagen voor jou in petto hebben.

Callcenter of klantenservice?

Wist je dat de callcenter vacatures in Schagen méér zijn dan telefonische verkoop alleen? Ook voor minder commerciële types hebben we zat toffe vacatures openstaan. Wat dacht je van een baan als klantenservice medewerker? In deze functie verkoop je niks, maar beantwoord je telefonisch, per mail of via de chat vragen van klanten. Ook klachten en problemen komen bij jou terecht. Ben jij de trouble shooter die we zoeken? Filter op klantenservice medewerker vacatures en solliciteer op je favoriet.

Op avontuur met de callcenter vacatures in Schagen

Heb jij altijd al eens in het buitenland willen werken? Het kan met de callcenter vacatures in Schagen. Yep, je hoort het goed, de banen op deze pagina liggen stiekem niet allemaal in Noord-Holland. Met een baan in een callcenter in Alkmaar verdien je natuurlijk lekker bij, maar avontuurlijk… nah. Check daarvoor eens die toffe vacature voor klantenservice medewerker in Lissabon. Of ga aan de slag in Athene en voeg een werkgever als Sony toe aan je cv. Go for it.

Meer informatie

Fulltime sales medewerker in Alkmaar

Parttime callcenter medewerker in Alkmaar

Start per direct als parttime klantenservice medewerker in Hoorn

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Klantenservice (thuiswerken) voor Amerikaans elektronica bedrijf

Word callcenter medewerker binnen het corona-team bij de GGD

Callcenter medewerker landelijk afsprakennummer Coronatest

Klantenservice medewerker vanuit huis

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)

Word fulltime klantenservice medewerker