HR-vacatures in Tilburg

Er zijn 21 HR-vacatures in Tilburg gevonden.

Houd jij altijd in de gaten hoe het er met andere mensen voor staat? Of ze gezond en tevreden zijn? Dat is iets wat een HR-medewerker ook doet! De afdeling Human Resources houdt zich bezig met het personeel van een bedrijf. Zij zijn degenen die je contract opstellen, je vrije dagen bijhouden, trainingen organiseren en je salaris regelen. Verder beantwoord je vragen van je collega’s. Als je de HR in wilt, is het daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed het overzicht kunt houden. Als je wilt reageren op onze HR-vacatures, hoef je alleen maar een YoungCapital-profiel aan te maken. Daarna nemen wij contact met je op!

Werken in Tilburg

Zou jij in Tilburg willen werken? Dat kan! Onze HR-vacatures in Tilburg worden regelmatig vernieuwd, wat betekent dat er vast wel een leuke baan voor je bijzit! Tilburg is een stad in Noord-Brabant, en staat bekend om het gezellige Heuvelplein, het Textielmuseum en natuurlijk carnaval. Ook mag de Tilburgse kermis niet onbenoemd blijven: de grootste kermis van de Benelux! De eerste maandag van de kermis wordt Roze Maandag genoemd, en is een evenement om aandacht te vragen voor de lgbt-community. Zou jij dit wel eens mee willen maken? Bekijk dan snel of we leuke vacatures in Tilburg open hebben staan, en wie weet ga jij hier volgende week al aan de slag!


Start je carrière als HR-medewerker

Ben jij op zoek naar je eerste baan in de HR? Dan is de kans groot dat je begint als HR-medewerker. In deze functie heb je een ondersteunende rol: je schrijft de vacatures, doet telefonische screenings en hebt verschillende administratieve taken. Daarna kun je jezelf omhoog werken naar een zwaardere baan. Is dit iets voor jou? Scrol dan naar beneden voor onze HR-vacatures in Tilburg!

Betaal uit als salarisadministrateur in Tilburg

Vind jij het interessanter om met cijfers en loonbetalingen te werken? Ook dan kun je bij HR aan de slag. Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de uitbetaling van de lonen. Jij zorgt ervoor dat de belastingen correct worden afgehandeld en beantwoordt vragen van medewerkers. Een uitdagende baan waar je nauwkeurig én sociaal voor moet zijn. Ben jij dit? Solliciteer dan op onze HR-vacatures in Tilburg!

Vorm carrières als recruiter in Tilburg

Vind jij niets leuker dan sollicitatiegesprekken voeren en mensen matchen met banen? Dan moet je aan de slag als recruiter! In deze functie zoek je in een pool aan kandidaten de juiste persoon voor een vacature. Dat betekent dat je screenings doet, cv’s nakijkt en gesprekken houdt. Jij neemt de kandidaten aan of wijst ze af. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan snel onze HR-vacatures!

Meer informatie

Tijdelijk fulltime hr medewerker in Nieuwkuijk

Stage als recruiter stagiaire bij YoungCapital Breda

Leuke rol als WFM planner bij hip bedrijf in Haarlem en Den Bosch

Start je stage als recruiter bij YoungCapital Den Bosch

Ga aan de slag als fulltime hr medewerker in Den Bosch

Ga aan de slag als fulltime recruiter in Den Bosch

Word parttime case manager in Breda

Commercieel talent gezocht: Recruiter YoungCapital Breda

Fulltime Recruiter gezocht voor YoungCapital Den Bosch

Stage als recruiter bij YoungCapital Den Bosch

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word procesmanager bij YoungCapital

Vind een Unilever stage via onze pool

Word Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Stage bij MTV of 3FM

Projectmatige Recruitmentmanager bij YoungCapital

Project Coördinator Recruitment bij YoungCapital

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital

Per direct: parttime Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Traineeprogramma Strategisch Procesambtenaar Ruimte in Tilburg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten