HR vacatures Veghel

Er zijn 4 HR vacatures in Veghel gevonden.

Ben jij nauwkeurig, heb je een flinke portie mensenkennis en zijn je communicatieve skills on point? Mooi, dan mag je blijven op de pagina met HR vacatures in Veghel. Voor deze uitdagingen zijn we op zoek naar gemotiveerde personen die het écht leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen. Want als recruiter of HR-manager heb je die power. Benieuwd naar ons aanbod HR vacatures in Veghel en omstreken? Scrol dan verder of gebruik de filteropties links.

Aan de slag als HR-medewerker

Heb je eindelijk dat felbegeerde papiertje op zak, en zoek je een toffe baan in HR? Een allround functie als HR-medewerker is ideaal om mee te starten. Zo breng je mooi die geleerde skills in de praktijk en leer je in no-time veel bij. Je voert administratieve taken uit, optimaliseert bedrijfsprocessen en beantwoordt interne vraagstukken. En ben je na een paar jaar toe aan de next step, dan hebben we nog altijd die uitdagingen als HR-manager of HR-adviseur voor je. Allemaal tussen de HR vacatures in Veghel.

Recruiters gezocht in Veghel en omstreken

Tussen de HR vacatures in Veghel vind je vaak banen en stages als recruiter, ook bij YoungCapital zelf. We zoeken namelijk regelmatig nieuwe recruiters die onze teams komen versterken, bijvoorbeeld op de vestigingen in Eindhoven en Den Bosch. Best een toffe job, al zeggen we het zelf. Als recruiter ben jij de matchmaker tussen kandidaat en opdrachtgever. Je schrijft bijvoorbeeld vacatures, screent profielen en voert kennismakingsgesprekken. Iets voor jou? Check dan snel onze HR vacatures in Veghel voor recruiter. We zien je sollicitatie wel verschijnen.

Meer informatie