Vacatures recruiter Tilburg

Er zijn 8 recruiter vacatures in Tilburg gevonden.

Recruitment. Bij het horen van die term word jij gelijk nieuwsgierig. Toevallig zoek je ook net een baan of stage. Het liefst wil je werken in Tilburg. Jij bent een sociaal wezen, en haalt er energie uit wanneer je door mensen omringd bent. Je babbelt vlot en luistert goed, en wilt die skills graag verder aanscherpen. Als dit herkenbaar klinkt, dan is een functie als recruiter bij YoungCapital zeker iets voor jou. Check hieronder onze recruiter vacatures en word recruiter in Tilburg.

Voor je ons aanbod bekijkt, wil je misschien eerst weten wat je doet als recruiter in Tilburg? Begrijpelijk. In ’t kort: LinkedIn afstruinen naar interessante kandidaten, klanten meeten, wervende vacatures schrijven, cv’s en motivatiebrieven checken en sollicitatiegesprekken voeren. Afwisseling tot en met, wanneer je gaat werken als recruiter in Tilburg.

Recruiter in Tilburg

Ons uitzendbureau in Tilburg ligt in het centrum, middenin de winkelbuurt. Vanaf het station is dat maar een klein stukje lopen. Wil je na je werk dus nog even borrelen met collega’s, dan vind je zo een gezellige kroeg in de buurt.

Nog een laatste puntje over werken bij YoungCapital: it’s not all work. Integendeel. Je kunt het hele jaar door meedoen aan charity events. Ook is er een skitrip, tennistoernooi en voetbalwedstrijd, en zijn er gezellige borrels op kantoor. In de zomer? Dan kun je je verheugen op een tof festival. Waar we soms zelfs een vakantiedorp voor afhuren.

Nieuwsgierig? Check dan hieronder onze recruiter vacatures en ga aan de slag als recruiter in Tilburg.

Meer informatie

Ervaren recruiter bij een groot callcenter in Tilburg

Maak de perfecte match als recruiter bij YoungCapital in Tilburg

Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Tilburg

Recruitment manager gezocht in Tilburg

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuw recruitment talent!

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital!

Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!

Kerstman en project recruiter bij YoungCapital