Promotiewerk vacatures in Veenendaal

Er zijn 16 promotiewerk vacatures in Veenendaal gevonden.

Ben jij iemand die altijd enthousiast is over nieuwe dingen? Push jij je vrienden ook altijd net zo lang totdat ze aan Game of Thrones of Breaking Bad beginnen? Dan kun jij zeker aan de slag als promotiemedewerker! Een promotiemedewerker houdt zich namelijk vooral bezig met het aanprijzen van nieuwe producten. Als jij dus net zo gepassioneerd over drankjes en snacks kunt vertellen als over je favoriete serie, bezorg jij honderden nieuwe klanten voor je baas. De werkzaamheden bestaan vooral uit samples uitdelen aan voorbijgangers en toelichten waar het product voor staat. Je moet dus vooral goed kunnen communiceren. Is dit een baan voor jou? Bekijk dan snel onze promotiewerk vacatures!

Werken in Veenendaal

Als je als promotiemedewerker aan de slag gaat, ga je naar een vaste standplaats toe. Daar krijg je te horen waar je gaat werken. Zo kan het zijn dat je aan de slag gaat in Veenendaal. Deze leuke stad in de provincie Utrecht heeft veel vriendelijke bewoners, waardoor je makkelijk een praatje met ze kan maken. Ideaal als je hier als promotiemedewerker aan de slag gaat, dus! Na je werk kun je met je collega’s nog even de stad in. Pak een terrasje in het centrum, ga nog even winkelen of ga lekker uit eten bij een restaurant. Zou jij hier wel aan de slag willen gaan? Bekijk dan snel onze promotiewerk vacatures in Veenendaal en solliciteer!


Verdien lekker bij als promotiemedewerker

Een baan als promotiemedewerker is goed te combineren met je studie. Omdat je vaak een paar uur achter elkaar moet werken, is het vooral handig om in het weekend aan de slag te gaan. Zo heb je doordeweeks nog tijd om naar je colleges te gaan, en kun je in het weekend wat extra’s bijverdienen. Klinkt ideaal? Dat is het ook! Solliciteer nu op onze promotiewerk vacatures, en vergeet niet om je cv bij te voegen!

Word gastheer of gastvrouw in Veenendaal

Wil jij graag alle feestjes afgaan? Dan is een baan als gastheer of gastvrouw perfect voor jou! Jij zorgt er namelijk voor dat ieder feestje een succes wordt. Je verzorgt de drankjes, houdt de gastenlijst bij, maakt schoon of je staat achter de kassa. Het is een veelzijdige functie waar je veel kunt leren, dus wacht niet langer en solliciteer op onze promotiewerk vacatures!

Meer informatie

Promotiemedewerker in Veenendaal

Promotiemedewerker in Overijssel

Veelzijdige functie als gastheer/gastvrouw in Soest

Promotiemedewerker in Gelderland

KPN zoekt host(ess) voor regio Utrecht!

Geef je skills en portemonnee een boost als promotor

Tijd voor een bijbaan waar jij je ambitie kwijt kan

Promotiewerk voor MTV, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Gezocht: Sales Promotors voor gave merken

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Voer jij graag een goed gesprek?

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

Tussenjaar? Word eigen baas!

Ga van 25 tot 27 januari als promotor voor HP aan de slag