Promotiewerk vacatures Apeldoorn

Er zijn 6 promotiewerk vacatures in Apeldoorn gevonden.

Kun jij wel wat moneys gebruiken? Maar ben je ook druk, druk, druk? Wie niet. Gelukkig vind je bij YoungCapital genoeg banen die prima binnen je drukke schema passen. De flexibele jobs tussen de promotiewerk vacatures in Apeldoorn, bijvoorbeeld. Beetje babbelen, beetje aan dat verkooppraatje schaven. En lekker cashen. ?s Avonds, in het weekend, of juist overdag. Het is maar net wat jou uitkomt. Benieuwd welke promotiewerk vacatures in Apeldoorn we voor jou hebben? Gewoon even scrollen, en je weet het.

De topper onder de promotiewerk vacatures in Apeldoorn: promotiemedewerker

Ben jij enthousiast, commercieel ingesteld en staat je mond geen seconde stil? Wat dacht je van een baan als promotiemedewerker? In deze functie ga je aan de slag voor de mooiste A-merken. Je deelt bijvoorbeeld samples van een nieuw product uit of vertegenwoordigt een merk op een evenement. Zo werk je het ene weekend bijvoorbeeld in de Albert Heijn, terwijl je de week daarna voor een ander merk aan de slag gaat op een festival. Lekker divers dus, die promotiewerk vacatures in Apeldoorn.

Word host of hostess in Apeldoorn

Is een baan als promotiemedewerker het net niet voor jou? De promotiewerk vacatures in Apeldoorn bieden meer. Misschien spreekt een baan als host of hostess je meer aan. In deze functie verwelkom je klanten of gasten, wijs je ze de weg of beantwoordt je hun vragen. Ben jij de representatieve host(ess) mét killer smile die we zoeken? Check dan snel ons aanbod promotiewerk vacatures in Apeldoorn en solliciteren maar.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een baan die past bij mijn drukke schema?
    Bij YoungCapital vind je flexibele promotiewerk vacatures in Apeldoorn die perfect passen binnen jouw drukke schema. Kies voor banen die je kunt uitvoeren in de avond, in het weekend of juist overdag.
  • Wat doet een promotiemedewerker precies?
    Als promotiemedewerker vertegenwoordig je mooie A-merken, deel je samples uit of werk je op evenementen. Het is een diverse baan waarbij je het ene moment in een winkel staat en het volgende op een festival.
  • Is werken als host of hostess iets voor mij?
    Als je representatief bent, graag met mensen werkt en een killer smile hebt, dan is een baan als host of hostess in Apeldoorn zeker iets voor jou. Check de beschikbare vacatures en solliciteer!