Promotiewerk vacatures in Nijmegen

Er zijn 9 promotiewerk vacatures gevonden.

Met de promotiewerk vacatures in Nijmegen heb je binnen no-time een leuke bijbaan of een fulltime job. Nijmegen, de oudste stad van Nederland die voornamelijk bekend staat om de 4 daagse. Maar Nijmegen heeft nog zó veel meer te bieden dan dat. Namelijk een baan voor jou als bijvoorbeeld promotiemedewerker of gastvrouw/gastheer. Heb jij altijd al promotiewerk in de mooie stad Nijmegen willen doen? Bekijk dan snel ons aanbod promotiewerk in Nijmegen, en solliciteer!

Werken in Nijmegen

Vele gezellige kroegen, genoeg winkels en prachtig gelegen aan de Waal, dat is Nijmegen! YoungCapital maakt het voor jou mogelijk om in deze gezellige stad te gaan werken als promotiemedewerker of gastheer/gastvrouw. Wil je graag in Nijmegen werken, maar ben je meer geïnteresseerd in andere beroepsgroepen? Bekijk dan hier alle vacatures in Nijmegen.


Vacatures promotiemedewerker in Nijmegen

Promotiemedewerker, een zeer populaire bijbaan waarbij je met veel enthousiasme verschillende mensen informeert over een product. Jij bent namelijk het aanspreekpunt van het product. Je komt vaak op veel verschillende locaties waarbij je continue in contact staat met nieuwe mensen. Ben jij enthousiast, spontaan en een harde werker? Zoek dan snel tussen de promotiewerk vacatures en vind jouw ideale (bij)baan in Nijmegen.

Vacatures voor gastvrouw of gastheer

Aan de slag als gastvrouw of gastheer in Nijmegen? YoungCapital verschillende vacatures voor gastvrouw of gastheer om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Als gastvrouw of gastheer zorg jij voor een fijne sfeer zodat iedereen het naar z’n zin heeft. Je bent sociaal, representatief en hebt een vriendelijke houding. Kan jij jezelf hier in vinden? Solliciteer dan direct op een vacature als gastvrouw of gastheer in Nijmegen!

Meer informatie

Kies waar én wanneer jij werkt als freelancer in Nijmegen!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Parttime sales promotiemedewerker bij een promotiebureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

De ideale baan, parttime promotor voor Pepperminds

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland