Callcenter vacatures Venray

Er zijn 4 callcenter vacatures in Venray gevonden.

Op zoek naar een flexibele baan waarmee je lekker kunt verdienen? En woon je in de omgeving van Venray? Super, want bij YoungCapital zijn we altijd op zoek naar de juiste kandidaten voor onze callcenter vacatures in Venray. Je gooit alles in de strijd om klanten te werven of te helpen en ontwikkelt zo verschillende skills. Je kunt al vanaf een paar uur per week aan de slag, maar we hebben ook fulltime banen. Sound interesting? Kijk dan eens welke callcenter vacatures in Venray en omstreken we op het moment hebben openstaan en solliciteer.

Callcenter vacatures in Venray: een beetje van dit, beetje van dat

Hoge werkdruk en lage lonen? Waar? Een callcenter hoeft echt geen nightmare material te zijn. Veel callcenters bieden je een basistraining om het beste uit jezelf te halen en het bedrijf goed te representeren. Je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid. En het loon varieert per bedrijf. Zo verdien je niet alleen als commercieel medewerker, maar ook als klantenservice medewerker of klantenadviseur vanaf het begin al goed. Check dus onze callcenter vacatures in Venray en omstreken. Het zou zomaar kunnen zijn dat er ook iets voor jou tussen zit.

Ook callcenter vacatures buiten Venray

Niet de callcenter vacatures in Venray tegengekomen waar je naar op zoek bent? Of zit je net in de flow van solliciteren? Keep searching en bekijk ook eens onze callcenter vacatures bij jou in de buurt. Zo zijn er bijvoorbeeld in Venlo meerdere bedrijven constant op zoek naar commercieel medewerkers, klantenservice medewerkers, of backoffice medewerkers. Laat deze dus niet links liggen en neem ze ook door. Zo weet je zeker dat je de juiste baan in een callcenter niet misloopt.

Meer informatie