Hr vacatures Vianen Utrecht

Er zijn 3 hr vacatures in Vianen Utrecht gevonden.

Ben jij een echte people person en kan niemand tippen aan jouw communicatieskills? Heb je een HR-diploma in de pocket en wil je je carrière kickstarten? Of eerst juist leren in de praktijk met een stage? Met de HR vacatures in Vianen ben je op de juiste weg. Fulltime, parttime of een stage, het kan allemaal. Wie weet werk je straks voor YoungCapital zelf. Wij kunnen beloven dat dat héél leuk is.

HR vacatures in Vianen: fulltime knallen als recruiter of HR medewerker

Heb jij al aardig wat HR-ervaring op je cv staan? Dan staat er tussen de HR vacatures in Vianen vast wat moois voor je. Word bijvoorbeeld een belangrijke schakel tussen bedrijven en particulieren als recruiter. Mensen helpen aan hun dreamjob, hoe mooi is dat? Ook leuk, je kunt als recruiter aan de slag bij YoungCapital zelf. Ben jij administratief sterk en zorg je graag voor een veilige en fijne werkomgeving? Er zijn ook genoeg HR vacatures in Vianen voor HR-medewerker. Dan ben jij het aanspreekpunt voor je medewerkers en zorg je dat iedereen zich op kantoor op zijn gemak voelt. Niet geheel onbelangrijk werk, dus.

Stage lopen bij YoungCapital? Dat kan!

Kom je net uit de schoolbanken en ben je klaar voor het echte werk? Of ben je nog één afstudeerstage verwijderd van dat felbegeerde papiertje? Dan zit je helemaal goed bij de HR vacatures in Vianen. Loop bijvoorbeeld stage bij YoungCapital zelf en leer de ins and outs van het HR-vak terwijl je echte verantwoordelijkheden krijgt. Koffie halen en glazen afwassen? Dacht het niet. Bij YoungCapital ga je meteen aan de slag. Van klanten helpen bij het recruitmentproces tot vacatureteksten schrijven, je ontwikkelt jezelf op praktische wijze tot junior recruiter. Klaar om te knallen? Scrol door de HR vacatures in Vianen en reageer op jouw favoriet.

Meer informatie