ICT-vacatures in Wageningen

Er zijn 12 ICT-vacatures in Wageningen gevonden.

Ken jij het hele internet op je duimpje en vind jij niets leuker dan de hele dag coderen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Als ICT'er houd jij je bezig met het ontwikkelen van websites, games, apps en meer. Jij zorgt ervoor dat alle knoppen werken en dat het overzichtelijk is voor de gebruiker. Als er problemen zijn, los jij ze zo goed mogelijk op. Het leuke aan een baan als ICT'er is dat je vaak werkt in teamverband: samen bouwen jullie aan een website en zorgen jullie voor het grootste gebruiksgemak. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan snel onze ICT-vacatures en solliciteer met je cv!

Werken in Wageningen

Als er één goede stad is om een leuke baan te vinden, dan is dat wel Wageningen. Het is een echte studentenstad, waardoor er hier altijd wel wat te beleven is. Zo wordt er ieder jaar het Bluesfestival georganiseerd, kun je meedoen aan de Bergrace by Night en genieten van het Leeffestival: een straattheater met muziek, dans en workshops. Het is een multiculturele stad; dankzij alle studenten wonen er nu ongeveer 150 nationaliteiten. Als je aan de slag gaat in Wageningen, ontmoet je dus mensen van over de hele wereld! Wie wil dat nu niet?

Aan de slag als app-developer

Staat jouw telefoon zo vol met apps, dat je vaak ruimte tekort hebt? En zou je niets liever doen dan zelf apps ontwikkelen? Dat kan! Als app-developer krijg je de kans om de nieuwe Angry Birds, Snapchat of WhatsApp te bouwen. Misschien wordt jouw app wel razend populair! Lijkt je dit wel wat? Reageer dan direct op onze ICT-vacatures in Wageningen.

Word front-end developer in Wageningen

Ben jij meer van de websites? Ook dan hebben we leuke ICT-vacatures voor je. Zo kun je aan het werk als front-end developer: een baan waarbij je de 'voorkant' van de website verzorgt. Jij zorgt ervoor dat alle content netjes op de site staat en dat de interface goed werkt. Dit is een precies werkje: je moet nauwkeurig zijn en geen fouten maken. Denk jij deze baan aan te kunnen? Solliciteer dan op onze ICT-vacatures!

Start je carrière als IT-trainee in Wageningen

Ben jij klaar met IT-opleiding? Dan kun je gelijk beginnen als IT-trainee! Als je een traineeship volgt, krijg je de kans om werkervaring op te doen, terwijl je studeert. Zo pas je de theorie direct in de praktijk toe. Na je traineeship kun je misschien wel blijven werken bij je leerbedrijf! Lijkt jou dit wel wat? Scrol dan naar beneden voor onze ICT-vacatures in Wageningen.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik de beste ICT-vacature in Wageningen?
    Om de beste ICT-vacature in Wageningen te vinden, is het belangrijk om je vaardigheden en interesses duidelijk in kaart te brengen. YoungCapital biedt een breed scala aan ICT-vacatures die aansluiten bij verschillende expertisegebieden.
  • Wat maakt werken in de ICT in Wageningen uniek?
    Werken in de ICT in Wageningen is uniek vanwege de dynamische studentenomgeving en de diversiteit aan projecten waar je aan kunt werken. Van het ontwikkelen van apps tot het bouwen van websites, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Welke vaardigheden zijn belangrijk voor een ICT-professional in Wageningen?
    Voor een ICT-professional in Wageningen zijn technische vaardigheden, probleemoplossend vermogen, en teamwork essentieel. Daarnaast is het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Start als als 3e lijns technisch beheer bij Stater in Amersfoort

Parttime systeembeheerder in de ICT in Wageningen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Per direct fulltime ICT Servicedesk medewerker in Tiel!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ga jij aan de slag als IT Consultant in Barneveld?

Word senior IT support engineer bij Hype in Barneveld

Werk deze zomer als ICT medewerker in Didam en Duiven

Word functioneel beheerder in Nederland!

Ga aan de slag als functioneel beheerder in Nederland!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert