Management vacatures in Wageningen

Er zijn 16 management vacatures in Wageningen gevonden.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn onze management vacatures misschien wel iets voor jou! Als manager behoud je het overzicht van de afdeling. Je moet precies weten welke werknemer waarmee bezig is en hoe die taken verlopen. Op het moment dat het mis dreigt te gaan, grijp je in. Zo bewaak je de voortgang en zorg je ervoor dat alle projecten op tijd afkomen. Belangrijk is dat je goed met mensen om kunt gaan en communicatief sterk bent: jij moet het overwicht zien te houden, maar ook weer niet te streng zijn. Weet jij hoe je die balans moet houden? Reageer dan op onze management vacatures!

Werken in Wageningen

Wageningen is een echte studentenstad. De meeste voorzieningen zijn dan ook gericht op studenten: de stad heeft veel winkels en kroegen. Al deze bedrijven hebben een goede manager nodig. Daar kom jij bij kijken! Of je nu afdelingsleider bij de H&M of vestigingsmanager bij de Starbucks wilt worden: met de juiste motivatie kun je alles worden wat je wilt. Na je werk kun je lekker genieten van Wageningen zelf. Er worden hier altijd veel evenementen georganiseerd, zoals het Bluesfestival en de Bergrace by Night. Dit maakt Wageningen een bruisende stad, waar je je nooit hoeft te vervelen!


Start je carrière als teamleider

Voordat je een bedrijf kunt runnen, zal je eerst worden gevraagd om een team of een afdeling voor je rekening te nemen. Als teamleider verdeel je de taken en houd je je werknemers goed in de gaten. Als er onderling problemen ontstaan, weet jij ze snel op te lossen. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze management vacatures in Wageningen en solliciteer direct!

Vergroot de winst als salesmanager

Wil jij je salestalent inzetten bij je baan? Dan is een functie als salesmanager perfect voor jou! In deze baan stel je het verkoopplan van een bedrijf op. Jij geeft leiding aan een team van topverkopers en zorgt ervoor dat ze hun targets halen. Een leuke baan met veel verantwoordelijkheid, dus! Wil jij graag werken als salesmanager? Scrol dan naar beneden voor onze management vacatures!

Verdien lekker bij als vestigingsmanager in Wageningen

Als je al een paar jaar ervaring hebt als supervisor of teamleider, kun je jezelf omhoog werken tot vestigingsmanager. Hier ben jij de baas van een filiaal: jij zorgt voor het personeel, de financiën, de voorraad, de klanten – alles wat er bij een goedlopend bedrijf komt kijken. Het is een uitdagende baan, maar geeft veel voldoening. Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan snel op onze management vacatures!

Meer informatie

Word assistent manager bij Odido Ede

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word assistent manager bij Odido Oss

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word assistent manager bij Odido Veenendaal

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime teamleider retail, ook bij jou in de buurt!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime regiomanager gezocht voor Noord-Brabant

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime shopmanager bij Odido Nijmegen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word storemanager bij Nelson in Nijmegen

Word assistent manager bij Odido Nijmegen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool

Vrijwilligerswerk: bestuurslid bij een goed doel

Projectmatige Recruitmentmanager bij YoungCapital

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Voorman groenvoorziening in Opheusden

Senior Risk Officer in Arnhem

Category Manager in Arnhem

Business Partner Inkoop in Arnhem