Winkel vacatures Winterswijk

Er zijn 17 winkel vacatures in Winterswijk gevonden.

Shop till you drop. Jij bent regelmatig in de winkelstraat van Winterswijk te vinden, maar om te shoppen heb jij natuurlijk wel wat money’s nodig. Make money, work. Slim dat je even komt “shoppen” bij onze winkel vacatures in Winterswijk en omstreken. Als ervaren shopper kun jij je goed inleven in de klant, en dat is nou precies wat wij zoeken bij de winkel vacatures in Winterswijk.

Winkel vacatures Winterswijk voor iedereen

Ben jij bezig met een opleiding en wil je daarnaast wat bijverdienen? Of wil je naast een andere parttime baan graag in een winkel werken? Misschien heb je wel een tussenjaar en wil jij je spaarpot spekken. De winkel vacatures in Winterswijk zijn er voor iedereen, dus ook voor jou. Check hieronder welke vacatures we op dit moment open hebben staan. Wie weet kun jij binnenkort al aan de slag als Shop Advisor bij een telecomwinkel. Of ben jij meer een fashionista? Scrol naar beneden om te kijken of er een kledingwinkel vacature in Winterswijk openstaat.

Flexibel aan de slag in Winterswijk

Het werken in een winkel is niet altijd een standaard 9-tot-5-baan. Juist op koopavonden en in de weekenden loopt het storm. Als jij solliciteert op een winkel vacature in Winterswijk, kun je dus rekenen op een flexibele baan. Heb je wat extra money’s nodig tijdens de dure feestmaanden? No problem, jouw teamleider kan dan ook wel wat extra handjes gebruiken, dus werk aan de winkel! Op deze pagina vind je niet alleen winkel vacatures in Winterswijk, maar ook landelijke en poolvacatures. Als je je hiervoor inschrijft weten wij dat jij geïnteresseerd bent in winkel vacatures. Je krijgt vanzelf een seintje als er een interessante vacature voor jou online is gekomen.

Heb je nog vragen over een bepaalde vacature of over deze pagina? No problem. Neem even contact op met de recruiter van de vacature of vraag het ons via de chat. We helpen je graag.

Meer informatie

Parttime verkoopmedewerker voor KPN in Enschede

Parttime verkoopmedewerker voor KPN in Winterswijk

Verkoopmedewerker Scotch & Soda, Bijenkorf, H&M en Nike

Ben jij het supermarkttalent dat wij zoeken?

Flexibele baan? Winkel in Nederland als mystery shopper!

HEMA zoekt enthousiaste allround winkelmedewerkers

Werken in een winkel? Bepaal je eigen uren als winkelmedewerker (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Leuke bijbaan? Word kassamedewerker in een supermarkt bij jou in de buurt (pool)

Bijbaan in de parfumerie of cosmetica? Word winkelmedewerker in onze pool

Fan van mode? Meld je aan bij onze fashion pool!

Leuke bijbaan? Word vakkenvuller binnen onze pool

Assistent storemanager bij Tommy Hilfiger, G-Star en Manfield

WANTED: winkelmedewerkers op oproepbasis

Als verkoopmedewerker in de telecom aan de slag

T-Mobile zoekt verkoopmedewerkers door het hele land

Weekendhulp 10 uur KiK Winterswijk

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten