Juridische vacatures in Zwolle

Er zijn 7 juridische vacatures in Zwolle gevonden.

Wil jij relevante werkervaring opdoen voor op je cv? Heb jij een opleiding met een juridische achtergrond gevolgd? Of ben je daar nog mee bezig? Ga dan in Zwolle aan de slag als juridisch medewerker. Je kunt parttime of fulltime aan de slag; wat voor jou het beste uitkomt. Bij YoungCapital hebben we juridische vacatures in Zwolle bij verschillende soorten bedrijven. Je kunt bijvoorbeeld bij de gemeente gaan werken, of bij een andere overheidsinstelling. Maar ook op een deurwaarders- of advocatenkantoor werken juridisch medewerkers. Kijk snel of je een leuke juridische vacature in Zwolle kunt vinden en solliciteer vandaag nog met jouw YoungCapital-profiel!

Werken in Zwolle

In Zwolle kun je naast werken als juridisch medewerker ook een heleboel andere dingen beleven! In de hoofdstad van Overijssel kun je prima shoppen voor een nieuwe outfit voor je eerste werkdag. In de gezellige winkelstraat de Diezerstraat vind je alle grote modeketens en veel leuke boetiekjes. Ook leent Zwolle zich goed voor cultuursnuiven. Ga bijvoorbeeld naar museum de Fundatie, te herkennen aan het grote ei op het dak! Zwolle bruist, er zijn namelijk veel mbo- en hbo-scholen te vinden. Een superleuke stad om in te werken dus!

Word juridisch medewerker in Zwolle

Ben jij representatief en kun jij heel secuur werken? Zoek jij een baan of bijbaan in de juridische branche? Bij YoungCapital kunnen wij je verder helpen! Ga aan de slag als juridisch medewerker in Zwolle bij bijvoorbeeld de gemeente of een advocatenkantoor. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onderstaande juridische vacatures om te zien of er iets voor je bij zit.

Meer informatie

Fulltime junior CDD analist Rabobank bij jou in de buurt

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Fulltime traineeship CDD analist bij jou in de buurt

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Juridisch klantadviseur bij Achmea in Tilburg

Traineeship consultant publieke sector en gemeente Zwolle

Traineeship medewerker sociaal domein rondom Zwolle!

Vrijwilligerswerk als juridisch adviseur

Landelijk gezocht: Jurist publieke sector