Zorg vacatures in Zwolle

Er zijn 15 zorg vacatures in Zwolle gevonden.

Ben jij iemand die graag voor anderen zorgt, altijd vriendelijk blijft en graag een praatje maakt met mensen? Heb je een studie in de richting verpleegkunde afgerond, en zoek je een nieuwe uitdaging in Zwolle? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres. We hebben de leukste zorg vacatures in Zwolle voor je op een rijtje gezet. Je kunt direct solliciteren op geschikte vacatures. Met je YoungCapital-profiel heb jij je sollicitatie al binnen vijf minuten verstuurd. Kijk snel welke vacatures er voor je openstaan!


Word verpleegkundige in Zwolle

Heb jij je studie verpleegkunde afgerond, en zoek je naar een leuke, uitdagende fulltime baan in Zwolle? Dan kun je aan de slag als verpleegkundige bij een van de ziekenhuizen in Zwolle. Als verpleegkundige begeleid en verzorg je patiënten die een medische behandeling ondergaan of hebben ondergaan. Denk hierbij aan helpen met wassen, infusen aanleggen, wonden verzorgen en medicijnen toedienen. Durf jij deze uitdaging aan? Bekijk de vacatures die we voor je hebben, en solliciteer vandaag nog!

Werken als thuiszorgmedewerker in Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke zorg vacature in Zwolle, maar heb je nog niets gevonden? Dan zit je hier goed. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de thuiszorg in Zwolle. Je gaat mensen thuis helpen met allerlei verschillende taken. Zij kunnen deze zelf door omstandigheden niet meer uitvoeren. Je helpt met het huishouden, maar ook met verzorging en het eventueel toedienen van medicijnen. Belangrijk is dat je een echt mensen-mens bent, en het leuk vindt om een gezellig praatje te maken. Kijk eens bij onze vacature voor thuiszorgmedewerker!

Aan de slag als huishoudelijke hulp in Zwolle

Laat jij je huis of kamer altijd supernetjes achter, en vind je het leuk om hiervoor te zorgen? Zoek je nog een leuke fulltime baan of bijbaan in Zwolle, één waarin je jouw schoonmaaktalent kwijt kunt? Kijk dan eens naar vacatures voor huishoudelijke hulp! Je gaat mensen thuis helpen met allerlei dagelijkse klusjes. Je wast af, ruimt op, maakt schoon en poetst. Is dit iets voor jou? Kijk snel verder, en solliciteer vandaag nog.

Meer informatie

Word landelijk fulltime apothekersassistente in de zorg

Word fulltime algemeen ondersteunend medewerker in de zorg

Ga werken als verpleegkundige in Zwolle

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Start nu met werken bij Menzis

Ga werken als helpende plus in de zorg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ga werken als helpende in de zorg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Ga werken als verpleegkundige in de zorg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ga werken als verzorgende IG in de zorg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten