Vrijwilligerswerk
VIA NLVOORELKAAR

Gewoon doen

Duizenden mensen in Nederland hebben hulp nodig van een vrijwilliger, vooral nu in deze corona-tijd. Wij hebben een database opgebouwd met miljoenen profielen. Als een klein deel daarvan vrijwilligerswerk zou doen, dan maken we al impact. Zo ontstond de samenwerking tussen YoungCapital en NLvoorelkaar, het grootste vrijwilligerswerkplatform van Nederland. Doe je mee?

Coronahulp: kom in actie!

In deze coronacrisis hebben oudere en kwetsbare mensen het zwaar. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken zodat hun belangrijke werk door kan gaan. Wij verzamelen alle vraag en aanbod op één plek: hulp vragen en aanbieden is gratis voor maatschappelijke organisaties en particulieren. Zo maken we de kans het grootst dat hulp gevonden wordt. Want dat is nodig! Jij doet toch ook mee?

coronahulp
anderen helpen

Kleine moeite, groot plezier

Niets maakt mensen gelukkiger dan het helpen van anderen. Echt waar. Als je het zo bekijkt, is vrijwilligerswerk iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Wat voor jou een kleine moeite is, kan voor een ander heel veel betekenen. Rol Anneke het lentezonnetje in. Drop de boodschappen van Mo en maak even een praatje. Zet je marketing-expertise in voor Amnesty International of gebruik je technische skills om een apparaat te fiksen. Jouw talent komt altijd van pas.

Met vrijwilligerswerk help je ook jezelf

Vrijwilligerswerk is niet alleen goed voor de persoon die je helpt, het is ook een investering in je eigen ontwikkeling. Je leert mensen kennen met totaal verschillende achtergronden. Je sociale vaardigheden gaan vooruit, je zelfvertrouwen groeit en met een beetje geluk doe je ook andere skills op. Daarnaast staat vrijwilligerswerk natuurlijk goed op je cv.

vrijwilligerswerk
Young Impact

Samen impact vieren

YoungCapital is sponsor van Young Impact, de jongerenorganisatie van NLvoorelkaar. Met voorlichting op scholen en challenges maakt Young Impact vrijwilligerswerk zichtbaar en aantrekkelijk voor jongeren. Impact maken moet gevierd worden. En dus krijgen jongeren die écht het verschil maken een award en wordt op 12 juni voor duizenden jonge vrijwilligers de Young Impact Celebration georganiseerd in Ahoy. Ben jij dit jaar al in actie gekomen voor een ander en wil je optredens van Broederliefde en Famke Louise niet missen? Meld je dan aan via deze link.

Wij doen ook mee

Alle 1.300 medewerkers van YoungCapital krijgen een dagdeel vrij om vrijwilligerswerk uit te proberen. Dat vinden we nuttig, leerzaam en natuurlijk gewoon heel leuk. Lisa: “Die eerste dag ontdekte ik hoeveel verschil een klein gebaar kan maken. Sindsdien probeer ik me minimaal een keer per maand in te zetten voor een ander. Dat geeft ontzettend veel voldoening!”

NLvoorelkaar

Enthousiast?

Enthousiast? Bekijk hier de vrijwilligerswerk vacatures