Achmea traineeship vacatures

Er zijn 1 traineeship vacatures bij Achmea gevonden

Werken en leren tijdens Achmea traineeships

Leren en werken tegelijkertijd bij een grote financiële dienstverlener? Het kan met de Achmea traineeships. Zo’n traineeship is ideaal als je nieuw bent in de sector. Je wordt namelijk in een paar jaar opgeleid tot de functie van jouw keuze, terwijl je ondertussen waardevolle werkervaring opdoet op de werkvloer. Je volgt trainingen om aan verschillende hard en soft skills te werken, behaalt op onze kosten je Wft-certificaten en doet mee aan ons persoonlijke leiderschapstraject Take Charge. Jouw ontwikkeling staat centraal. En wist je dat je tijdens het volgen van een Achmea traineeship gewoon salaris ontvangt? Da’s nog eens lekker. Voor welk Achmea traineeship ga jij? Scrol door ons aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Solliciteren op Achmea traineeships

De Achmea traineeships op deze pagina zijn een samenwerking tussen YoungCapital NEXT traineeship vacatures en Achmea. Je komt verschillende opties tegen, bijvoorbeeld het traineeship tot hypotheekmedewerker of adviseur ‘Zicht op Zorg’ bij Zilveren Kruis Achmea. Wat wordt jouw nieuwe uitdaging? Hoewel we verschillende mogelijkheden aanbieden, kan het natuurlijk dat de Achmea traineeships het net niet zijn voor jou. Maar don’t worry, je kunt ook bij een heleboel andere mooie bedrijven aan de slag als trainee. Check alle finance traineeships eens, daar staat vast iets voor je tussen waar je wél meteen enthousiast van wordt.

Zie jij jezelf al werken en leren als trainee bij Achmea? Solliciteer dan snel op je favoriete Achmea traineeship. Yep, om met een traineeship te kunnen starten, moet je gewoon solliciteren. Gelukkig is dat via YoungCapital zo gedaan. Wil je een verbluffende indruk maken? Dubbelcheck dan in ieder geval je cv voordat je op de verzendknop klikt en voeg een enthousiaste motivatiebrief toe. Check onze sollicitatietips eens als je daar wat hulp bij nodig hebt. Sollicitatie verstuurd? Dan kijkt een van onze recruiters er zo snel mogelijk naar. Meestal hoor je binnen 48 uur of je in de race bent voor een plekje als trainee bij Achmea.


Veelgestelde vragen

  • Ontvang je tijdens een Achmea traineeship salaris?

    Jazeker. Als trainee bij Achmea krijg je salaris betaald voor het volledige aantal uren dat in je contract staat. Je verdient met een Achmea traineeship dus een prima startsalaris.

  • Bieden jullie naast traineeships nog meer opties aan bij Achmea?

    Ja, ook als je niet als trainee aan de slag wilt, is Achmea een interessante optie. We hebben diverse toffe Achmea vacatures openstaan, bijvoorbeeld als klantenservice medewerker, schadebehandelaar of administratief medewerker.

  • Welke Achmea traineeships bieden jullie aan?

    Je kunt via YoungCapital NEXT aan de slag met een traineeship voor hypotheekmedewerker of adviseur ‘Zicht op Zorg’ bij (een label van) Achmea.