Albert Heijn magazijnmedewerker vacatures

Er zijn 2 magazijnmedewerker vacatures bij Albert Heijn gevonden

Werken als magazijnmedewerker voor Albert Heijn

Zoek jij een actieve baan in een gezellig team? Ga dan aan de slag als Albert Heijn magazijnmedewerker. Wanneer je een bestelling doorkrijgt, zoek je in het doolhof van stellingen de juiste producten bij elkaar. Samen met je collega’s laad je vervolgens de bestellingen in de vrachtwagens. Een ideale baan als je lekker veel energie hebt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en doe je administratief werk. Nieuwsgierig geworden? Check dan de vacatures voor magazijnmedewerker bij Albert Heijn. Wil je toch liever een andere functie bij deze oer-Hollandse supermarkt? Ga dan naar onze pagina met alle Albert Heijn vacatures.

Jouw werk in het Albert Heijn magazijn

Een baan als magazijnmedewerker is goed te combineren met andere verantwoordelijkheden, zoals een opleiding. Het Albert Heijn magazijn is namelijk dag en nacht geopend. Werk je graag tijdens de ochtendshifts? Lekker doen. Heb je vooral tijd om te werken in de avonden of zelfs ‘s nachts? Kom maar door! Magazijnmedewerkers bij AH bepalen zelf welke werktijden hen het beste uitkomen. Krijg je al zin om de handen uit de mouwen te steken? Snel solliciteren op een van de vacatures voor magazijnmedewerker bij Albert Heijn dan! Heb je nog geen werkervaring in deze functie? Geen zorgen. Lees onze blog over solliciteren zonder referentie, daar staat precies in wat je het beste kunt doen.

Wist je dat werknemers van Albert Heijn korting krijgen op hun boodschappen? Magazijnmedewerkers bij Albert Heijn hebben daarnaast recht op ploegentoeslag en ze krijgen de mogelijkheid om hun heftruckdiploma te behalen. Wil je meer weten over de voordelen van werken bij deze bekende supermarkt? Ga dan naar onze pagina over Albert Heijn. Ga daarna snel naar de pagina met vacatures voor magazijnmedewerker bij Albert Heijn en solliciteer op jouw favoriet. Wil je graag in het magazijn werken, maar vind je niet de juiste vacature? Wie weet staat er wel wat tussen onze andere magazijnmedewerker vacatures.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet ik zijn om te werken als AH magazijnmedewerker?

    Om in het magazijn van Albert Heijn te werken, moet je minimaal 18 jaar zijn. Te jong? Er staan nog genoeg functies met andere leeftijdseisen tussen de Albert Heijn vacatures.

  • Kan ik solliciteren op een baan als Albert Heijn magazijnmedewerker?

    Je kunt solliciteren op deze functie als minimaal 18 jaar oud bent. Hoe? Via YoungCapital natuurlijk.

  • Wat leer je bij de Albert Heijn?

    Werknemers bij Albert Heijn kunnen verschillende trainingen, cursussen en opleidingen volgen. Er valt dus genoeg te leren, maar jij bepaalt zelf waarin jij je wilt verdiepen.