Albert Heijn orderpicker vacatures

Er zijn 2 orderpicker vacatures bij Albert Heijn gevonden

Werken bij Albert Heijn als orderpicker

Zorgen dat de juiste producten bij klanten van Albert Heijn terechtkomen? Ga werken als orderpicker voor Albert Heijn. In het grote magazijn zoek jij de bestellingen bij elkaar. Vervolgens maak je de producten verzendklaar en met behulp van je collega’s laad je ze in de vrachtwagens. In deze functie ben je lekker veel in beweging en er komt ook een beetje teamwork bij kijken. Benieuwd naar de verschillende Albert Heijn orderpicker vacatures? Zoek jouw favoriet en solliciteer. Liever een andere functie bij deze grote blauwe supermarkt? Check dan de andere Albert Heijn vacatures.

Jouw werk als AH orderpicker

Een distributiecentrum heeft verschillende afdelingen. Werk je het liefst op een plek waar het kwik onder nul blijft? Er zijn producten die zo koud mogelijk bewaard moeten worden. Als orderpicker is het dus mogelijk om in de vriezer te werken, waar het zo’n -26℃ is. Dik aankleden dus! Liever op een warmere afdeling werken? Ook dat kan in het distributiecentrum van AH. Orderpickers bij Albert Heijn krijgen korting op hun boodschappen en er wordt aan teambuilding gedaan in de vorm van leuke uitjes. Meer weten over het werken voor AH? Je leest het op onze pagina over Albert Heijn. Check gelijk ook de Albert Heijn orderpicker vacatures.

Als orderpicker voor AH online kun je elk moment van de dag werken. Van ‘s morgens vroeg tot diep in de nacht is het distributiecentrum open. Zo combineer je deze baan makkelijk met studie of andere verantwoordelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie? We hebben een leuke inside story van een orderpicker, waarin orderpicker Robin haar ervaringen deelt over het werken in een magazijn. Ben je klaar om aan de slag te gaan als orderpicker voor AH online? Wacht dan niet langer en bekijk de Albert Heijn orderpicker vacatures. Niet gevonden wat je zoekt? We hebben nog genoeg andere orderpicker vacatures om uit te kiezen.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn om te werken voor AH online als orderpicker?

    Orderpickers voor Albert Heijn online moeten minstens 18 jaar oud zijn. Benieuwd naar de andere functie-eisen? Ga dan naar onze pagina over Albert Heijn.

  • Ik wil werken voor AH, maar zie geen leuke Albert Heijn orderpicker vacatures. Wat nu?

    Misschien past een andere functie beter bij je. Gelukkig hebben we nog genoeg andere Albert Heijn vacatures.

  • Kan ik werken als Albert Heijn orderpicker in Amsterdam?

    Albert Heijn heeft vlak bij Amsterdam een distributiecentrum waar je als orderpicker kunt werken. Namelijk in Zaandam.