Allianz vacatures

Er zijn 7 Allianz vacatures gevonden

Werken bij Allianz betekent:

 • Een internationale en diverse werkomgeving;
 • goede interne doorgroeimogelijkheden;
 • zowel op kantoor als thuis werken;
 • goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden;
 • onderdeel zijn van een modern bedrijf dat meegaat met de digitale ontwikkelingen.

Word parttime klantadviseur bij Allianz in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start nu als parttime alarmcentrale medewerker in Amsterdam

Parttime Schadecoach worden bij Allianz Direct in Rotterdam!

Word fulltime Schadecoach bij Allianz Direct in Rotterdam!

Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen in Rotterdam

Fulltime service agent bij een bekende verzekeraar in Amsterdam

Klantenservice medewerker bij Allianz Direct in Rotterdam

Werken bij Allianz

Wil jij graag aan de slag bij een groot internationaal verzekeringsbedrijf? Neem dan vooral eens een kijkje tussen de Allianz vacatures. Dit Duitse bedrijf heeft zich inmiddels gevestigd in meer dan 70 landen. Wat dit voor jou betekent? Je werkt samen met collega’s met verschillende achtergronden en afdelingen in verschillende landen. Hard werken en aan je carrière bouwen staat hoog op het prioriteitenlijstje bij Allianz. Werken bij dit moderne bedrijf betekent dus ook dat je jezelf op verschillende manieren kunt ontwikkelen en dat er genoeg doorgroeimogelijkheden voor je klaar staan. En wist je dat als je via YC solliciteert je toegang krijgt tot verschillende online cursussen en trainingen? Snel naar die Allianz vacatures dus.

Solliciteren op de leukste Allianz vacatures

Wanneer je door de Allianz vacatures scrolt, zie je verschillende functies voorbij komen. Weet jij al waar jouw interesse ligt? Misschien behandel je wel schadeclaims als schadebehandelaar of help je mensen uit de brand als klantenservicemedewerker. Wie weet vind je het wel leuk om mensen aan de juiste verzekering te helpen als klantadviseur. Genoeg keuze dus tussen de Allianz direct vacatures. Heb je nog niet de juiste opleiding op zak? Geen probleem. Tussen de vacatures van Allianz staan ook genoeg traineeships. What’s the deal? Je werkt terwijl je alle kneepjes van het vak leert. Staat er niet tussen wat je zoekt? We hebben nog genoeg andere traineeship vacatures voor je klaar staan.

Heb je een leuke Allianz vacature op het oog? Lees dan vooral onze sollicitatietips eens door. Zo bereid je je tot in de puntjes voor op het sollicitatieproces. We helpen je bijvoorbeeld met het maken van een opvallend cv en denken met je mee over een pakkende sollicitatiebrief. Maar we hebben ook genoeg advies voor onderdelen verderop in het proces. Denk bijvoorbeeld aan je salarisonderhandeling. Ook niet onbelangrijk. Wil je graag werken bij Allianz, maar heb je niet de juiste vacature gevonden? No worries! We verfrissen regelmatig het aanbod. Houd onze website dus goed in de gaten, of meld je aan voor een e-mailalert. We brengen je dan meteen op de hoogte als er weer een toffe Allianz vacature vrijkomt.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik willen werken bij Allianz direct?

  De Allianz vacatures zijn echt wat voor jou als je graag bij een modern bedrijf werkt dat meegaat met haar tijd. Bij Allianz is er ruimte voor ontwikkeling, input en je krijgt genoeg doorgroeimogelijkheden.

 • Ik wil werken bij Allianz, welke functies zijn er allemaal?

  Werken bij Allianz kan in verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan schadebehandelaar, klantadviseur of klantenservicemedewerker. Staat er niks voor je tussen? Kijk dan op de vacaturepagina's per functie, bijvoorbeeld klantenservice.

 • Kan ik ook solliciteren op de Allianz vacatures zonder relevant diploma?

  Tussen de Allianz vacatures vind je ook startersfuncties en traineeships. Je wordt dan intern opgeleid en je hebt dus geen relevante opleiding nodig. Meer zien? Kijk dan eens tussen onze andere traineeship vacatures.