ANWB chauffeur vacatures

Er zijn 2 chauffeur vacatures bij de ANWB gevonden

Werken bij de ANWB als chauffeur

Vind jij autorijden heerlijk en lijkt het je leuk om door heel Nederland en zelfs Europa te rijden? En ook nog eens mensen te helpen? Dan zijn deze ANWB vacatures voor chauffeur waar je naar zoekt. Wat doe je dan in deze functie? Je kunt verschillende kanten op. Zo sleep je als lepelwagenchauffeur auto's met pech naar een veilige plek of breng je huurauto's als vervangend chauffeur bij de ANWB. Of ga aan de slag als vrijwilliger voor AutoMaatje, een initiatief van de ANWB om ouderen of mensen met een beperking van vervoer te voorzien. Liever wel wat moneys op je rekening? Breng dan mensen en hun auto's naar huis als chauffeur repatriëring voor de ANWB. Zie, er zijn genoeg opties te vinden tussen onze ANWB vacatures voor chauffeur.

Solliciteren op ANWB vacatures voor chauffeur

Wat je nodig hebt om te solliciteren op onze ANWB vacatures voor chauffeur? Een rijbewijs, natuurlijk, anders kom je alsnog nergens. Om een lepelwagenchauffeur te worden heb je wel een rijbewijs C en code 95 nodig. Die haal je allebei bij CBR. En verder? Kennis van auto's is zeker handig en natuurlijk een behulpzame houding. Mensen helpen is iets waar jij je energie uithaalt. Ben jij klaar om te werken als chauffeur voor de ANWB? Scrol dan snel door onze ANWB vacatures voor chauffeur.

Ben je meer een fietser? Dat is oké. Ook dan hebben we vacatures bij de ANWB voor je. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de ANWB Alarmcentrale vacatures en zet meldingen door naar de Wegenwacht en chauffeurs. Of maak een leuk praatje met klanten over vakantieplannen in een van de ANWB winkels als verkoopmedewerker. Fulltime of parttime, jij kiest. Log snel in op je YoungCapital-account en klik op de vacatureknop bij jouw favoriete ANWB vacature voor chauffeur. Laat je cv en motivatie bij ons achter en binnen 48 uur hoor je terug van ons recruitmentteam.


Veelgestelde vragen

  • Wat doet de ANWB?

    De ANWB is een van de grootste bedrijven binnen de mobiliteitssector. Je kent ze vast van de Wegenwacht, maar ze bieden ook verzekeringen, vakanties en reisproducten. Meer weten? Ontdek hier alles over de ANWB..

  • Welke vacatures bij de ANWB zijn er nog meer?

    Die vind je op onze algemene vacaturepagina voor de ANWB: van vacatures bij de alarmcentrale en Wegenwacht tot een van de ANWB-winkels.

  • Hoe word ik ANWB chauffeur?

    Simpel. Heb je een rijbewijs B? Dan kun je al direct aan de slag als ANWB chauffeur. Als je een lepelwagen wilt besturen, heb je wel een rijbewijs C en code 95 nodig. Die haal je makkelijk bij het CBR.