Aspen Pharma vacatures

Er zijn 0 Aspen Pharma vacatures gevonden

Werken bij Aspen Pharma betekent:

 • Ervaring opdoen bij een grote farmaceut;
 • werken bij een internationaal bedrijf met al meer dan 160 jaar ervaring;
 • zorgen voor veilige en effectieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld;
 • werken met respect voor de samenleving en het milieu;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Aspen Pharma

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan Aspen Pharma jobs? Alle Aspen Pharma vacatures vind je op deze pagina. Wil je eerst weten wat voor soort bedrijf het is? Dat kan ook. Aspen Pharma is is een grote farmaceut die hoogwaardige en effectieve geneesmiddelen produceert die betaalbaar en beschikbaar zijn voor een breed publiek. In Nederland richt het bedrijf zich voornamelijk op ziektebeelden als schildklierziekten, menopauze en oncologie.

Daarnaast maakt het bedrijf ook producten voor algehele anesthesie en pijnbestrijding. Je kunt dus denken aan heparine, hormonen, peptiden en steroïden die worden verwerkt tot onder meer bloedverdunners, spierverslappers, anticonceptie en anesthesiemiddelen. Wil jij hieraan bijdragen? Kijk dan snel welke Aspen Pharma vacatures er momenteel openstaan en sleep in no time een baan binnen.

Solliciteren op Aspen Pharma vacatures

Solliciteren op een vacature van Aspen Pharma kan bij YoungCapital op verschillende functies. Weet je al welke baan iets voor jou is of kijk je liever nog even rond? We hebben in ieder geval regelmatig een vacature voor operator openstaan. Je bent in die functie verantwoordelijk voor het bedienen van een productiemachine. Als je op zoek bent naar wat meer verantwoordelijkheden is de functies procesoperator wel wat voor jou. Lees de vacatureteksten goed door en ontdek welke Aspen Pharma job bij jou past. Check, je hebt een leuke vacature van Aspen Pharma gevonden. Maar voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waar je komt te werken bij Aspen. In Nederland heeft het bedrijf twee vestigingen. Afhankelijk van je functie wordt één van deze twee locaties jouw werkplek. In Oss worden voornamelijk geneesmiddelen geproduceerd, terwijl in Gorinchem de distributie en verkoop wordt gedaan. Maar je hebt vast al gelezen dat Aspen Pharma wereldwijd actief is. Je kunt daarom ook gaan werken in het buitenland. Je vindt dus genoeg mogelijkheden tussen onze Aspen Pharma vacatures.


Veelgestelde vragen

 • Waar ga ik werken bij Aspen Pharma?

  Aspen Pharma heeft in Nederland twee vestigingen. In Oss worden voornamelijk geneesmiddelen geproduceerd, terwijl in Gorinchem de distributie en verkoop wordt gedaan.

 • Welke functies vind ik tussen de Aspen Pharma vacatures?

  Ons aanbod aan Aspen Pharma vacatures verschilt regelmatig. Een selectie aan functies zijn bijvoorbeeld operator, procesoperator en machineoperator.

 • Wat is Aspen Pharma?

  Aspen Pharma is een grote farmaceut die hoogwaardige en effectieve geneesmiddelen produceert die betaalbaar en beschikbaar zijn voor een breed publiek.