BENU vacatures

Er zijn 7 BENU vacatures gevonden

Werken bij BENU betekent:

 • Een goed salaris en kans om door te groeien in je functie;
 • een job bij een van de grootste zorgverleners in Nederland;
 • werken in een enthousiast en gezellig team;
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij BENU

Ben je op zoek naar een leuke job bij een apotheek? Misschien staan de BENU vacatures dan wel op jouw radar. Je kent dit bedrijf vast, hun logo met het groene kruis is immers overal te zien. Da's niet zo gek, want BENU is met zo'n 3,6 miljoen klanten een van de grootste en belangrijkste zorgverleners in heel Nederland. Elke dag zorgt BENU er namelijk voor dat klanten naar huis gaan met de juiste geneesmiddelen op zak. Maar ze gaan nog een stapje verder en bieden ook allerlei andere producten, zoals hulpmiddelen, zelfzorgproducten en leefstijladvies. Zo helpt BENU iedereen gezond en vitaal te blijven. Wil jij ook voor anderen zorgen? Check dan onze BENU vacatures.

Check onze BENU vacatures

Welke jobs je zoal vindt tussen de BENU vacatures? Van alles wat, eigenlijk. Werken bij BENU hoeft namelijk niet te betekenen dat je in een apotheek werkt. Toch dacht je waarschijnlijk al direct aan de functies apothekersassistent of apotheker. Je werkt dan bij een van de 345 apotheken van BENU en houdt je dagelijks bezig met cliënten die hun geneesmiddelen ophalen of vragen hebben. Je handelt recepten af, houdt de voorraad bij en geeft advies over medicijngebruik. Als apotheker overzie je dit proces en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen jouw team.

Wat zijn je opties nog meer bij BENU? Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantenservice medewerker en klets zo de hele dag weg. Als je op inbound staat, krijg je telefoontjes van klanten die een bepaald zorghulpmiddel zoeken of willen bestellen. En op outbound bel je wachtende cliënten en handel je hun bestellingen af. Kennis over zorghulpmiddelen of callcenter-ervaring is niet nodig, je leert alles on the job. Klinkt dit leuk? Log snel in op je YC-account en solliciteer op jouw favo BENU vacature.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik werken bij BENU?

  BENU is een van de grootste en bekende zorgverleners in Nederland. Er zijn zo'n 345 apotheken, dus grote kans dat jij straks in eigen woonplaats aan de slag kunt. Of misschien kickstart je je carrière wel op het hoofdkantoor in Maarssen. Ook biedt BENU allerlei leuke bonussen. Spiek bij de BENU vacatures voor meer info.

 • Ik wil werken bij BENU. Hoe solliciteer ik?

  Leuk dat je wilt werken bij BENU. Via YC is je sollicitatie zo geregeld. Kijk eerst of er BENU vacatures zijn waar jij echt blij van wordt. Log daarna in op je YoungCapital-account, klik op je favo vacature en de rest spreekt voor zich. Easy.

 • Ik weet niks over medicijnen. Wat nu?

  “BENU is meer dan een apotheek”, zegt dit bedrijf zelf. Dus ook als je geen opleiding tot apothekersassistent of apotheker hebt gevolgd, kun je bij BENU aan de slag. Check snel onze BENU vacatures voor alle mogelijkheden.