Conduent vacatures

Er zijn 0 vacatures bij Conduent gevonden

Werken bij Conduent

Je vlotte praatjes inzetten om geld te verdienen? Bij Conduent kan het. Bij dit bedrijf verdien je naast een lekker salaris namelijk ook nog eens aantrekkelijke bonussen. En ‘t mooiste? Je komt terecht in een bedrijfscultuur waarin diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie het allerbelangrijkste zijn. Voor jou ook? Check de Conduent vacatures hieronder en solliciteer.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Maak kennis met de Conduent vacatures

Ben jij graag met mensen in gesprek en sta jij altijd klaar om anderen te helpen? Dan is werken bij Conduent iets voor jou. Je gaat bij dit callcenter aan de slag voor grote opdrachtgevers zoals VodafoneZiggo en Hollandsnieuwe. Of je nu liever zelf klanten belt met een mooi aanbod of gebeld wordt om vragen te beantwoorden: er is altijd een passende job voor jou. De belangrijkste functie-eisen? Je bent enthousiast, servicegericht en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bekijk snel ons aanbod met Conduent vacatures als je je in dit plaatje herkent. Solliciteer daarna direct op je favoriete baan via YoungCapital.

Verschillende Conduent banen

Het verbaast je vast niet dat je vooral klantenservice banen tegenkomt in ons overzicht met Conduent vacatures. In zo’n functie ben je meestal het eerste aanspreekpunt voor klanten van telecombedrijven met vragen. Je weet precies waar welke kabels aangesloten moeten worden en behandelt klachten over modems en routers. Zie je een kans om een klant te verleiden tot een aankoop? Dan word je beloond met een mooie bonus. Katsjing. Bij deze functie horen trouwens ook doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot teamleider. Maar soms zie je deze baan ook al direct in ons aanbod met Conduent vacatures. Stel een e-mailalert in en je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Zie je al een leuke Conduent vacature? Go for it en solliciteer direct. Da’s zo gedaan als je op de solliciteerknop klikt. Maar we vinden het ook logisch als je je eerst nog wat beter wilt inlezen voor je overgaat tot actie. Check dan bijvoorbeeld de ervaringen van anderen die werken bij Conduent. Daarvoor verzamelden we de reviews op deze pagina. Ook goed om te weten: Conduent Nederland heeft locaties in Almere, Maastricht, Rotterdam en Tilburg. Misschien werk je met onze vacatures dan straks wel in een Conduent callcenter in Almere. Voor welke Conduent baan ga jij? Voor welke Conduent baan ga jij?


Veelgestelde vragen

  • Waarom zie ik op deze pagina met Conduent vacatures ook VodafoneZiggo banen?

  • Conduent is een callcenter waarbij je voor verschillende klanten aan de slag kunt. In de ene functie krijg je dus klanten van VodafoneZiggo aan de lijn, in de andere word je juist het visitekaartje van Hollandsnieuwe.

  • Ik vind op dit moment geen leuke Conduent vacature. Wat nu?

  • Zet een e-mailalert aan, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste Conduent vacatures. Of neem een kijkje bij andere callcenter banen, zoals de vacatures van Concentrix. Misschien vind je daar wél een baan die bij je past.

  • Waarom zou ik gaan werken bij Conduent?

  • Je komt bij Conduent terecht in een bedrijfscultuur waarin diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie superbelangrijk zijn. Plus, je verdient een goed salaris en bonussen door je communicatieve vaardigheden slim in te zetten. Tel uit je winst.