dnata vacatures

Er zijn 1 vacatures bij dnata gevonden

Werken bij dnata

Het verschil maken in de luchtvaartindustrie, dat doe je bij dnata. Je komt hier terecht in een bruisende sector én in een hecht team. Een job bij deze werkgever levert je bovendien een heleboel voordelen op. Denk aan ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de dnata Training Academy en My Learning Zone en kortingen en andere benefits via dnata BaW (Benefits at Work). Meer weten? Check snel onze dnata vacatures.

Versterk dnata op Schiphol

Dus eh, waar kom je eigenlijk terecht als je gaat werken bij dnata? Misschien heb je nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar het kan zomaar zijn dat je wel eens gebruik hebt gemaakt van hun services. Dnata is namelijk een grote luchtvaartafhandelaar die ook aanwezig is op Schiphol. Het bedrijf is onderdeel van de Emirates Group en is actief in catering, travel services, ground handling en cargo. Een team van meer dan 45.000 medewerkers verzorgt deze diensten op 127 vliegvelden wereldwijd, waarvan bijna 700 medewerkers op Schiphol werken. Wil jij dat team versterken? Duik in onze dnata vacatures en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de vacatures bij dnata

Met de dnata vacatures ga je dus voor een avontuur in de luchtvaart. Maar wat houdt dat precies in? Dat hangt natuurlijk af van de baan die je kiest. Een van de opties is de functie platformmedewerker. Je hebt dan een belangrijke rol in het voorbereiden en afhandelen van vluchten. Van wielblokken en pionnen plaatsen tot bagage en vracht lossen, jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Of is werken bij dnata als bagagemedewerker meer iets voor jou? In deze afwisselende rol zorg je voor een vlotte afhandeling van bagage, zowel voor aankomende als vertrekkende vluchten. Zo plaats je karren en containers bij de carrousels, los je inkomende bagage bij de loskades en scan en sorteer je bagagestukken.

Let op dat de vacatures bij dnata openstaan op Schiphol. Deze werkgever vindt het belangrijk dat je binnen een uur op locatie kunt zijn. Bovendien moet je voor een job op de luchthaven minimaal 8 jaar ingeschreven staan in Nederland. Houd ook rekening met wisseldiensten. Omdat er altijd wel wat te doen is op Schiphol, hoort werken in de avonden, nachten en weekenden erbij. Of je dit fulltime of parttime doet, kies je zelf. Voor deze onregelmatige diensten krijg je toeslagen. Nog steeds enthousiast? Dan moeten we jou hebben. Vis jouw favoriete dnata vacature uit ons aanbod en solliciteer eenvoudig via YoungCapital.


Veelgestelde vragen

  • Wat doet dnata?

  • Dnata is een luchtvaartafhandelaar. Het bedrijf biedt diverse diensten aan op luchthavens, zoals bagageafhandeling, catering, vliegtuigonderhoud en passagiersdiensten.

  • In welke functies kun je werken bij dnata?

  • Op YoungCapital vind je vooral logistieke dnata jobs in de luchtvaart, zoals platformmedewerker en bagagemedewerker. Check de openstaande dnata vacatures voor de precieze mogelijkheden.

  • Wat heb je nodig om te kunnen werken bij dnata?

  • Voor de meeste functies is mbo-werk- en -denkniveau voldoende. Het is belangrijk dat je in wisseldiensten aan de slag wilt en minimaal 8 jaar lang in Nederland staat ingeschreven.