Eneco vacatures

Er zijn 1 vacatures bij Eneco gevonden

Werken bij Eneco

Wil jij met jouw baan niet zomaar lekker cashen, maar ook iets betekenen voor onze planeet? Dat kan bij Eneco. Deze duurzame energieleverancier heeft klimaatneutraliteit namelijk hoog op de agenda staan. En het is ook nog eens een toffe werkgever. Zo maak je snel kans op een vast contract en is je baan lekker flexibel. Checken dus, die Eneco vacatures.

Een groene baan bij Eneco

Als je gaat werken bij Eneco kom je terecht bij een energieonderneming die vastberaden is om iets te doen tegen verdere opwarming van de aarde. Daarom werkt het bedrijf samen met klanten aan klimaatneutraliteit. Met het One Planet Plan heeft Eneco als doel om in 2035 klimaatneutraal te zijn. De Eneco vacatures zijn dus interessant als je wilt meewerken aan een duurzame toekomst. Zo geef je de aarde leefbaar door aan volgende generaties. Of je daar nou fulltime mee aan de slag gaat of als bijbaan naast je studie, is aan jou. Tussen ons aanbod vind je namelijk allerlei soorten uitdagingen voor studenten, starters en young professionals.

De vacatures bij Eneco

Leuk, die groene doelen, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de Eneco vacatures jou persoonlijk iets te bieden hebben. Dat is zeker het geval als je aan de slag wilt met een baan met veel klantcontact. Eneco is namelijk vaak op zoek naar klantenservice medewerkers en klantadviseurs. Niet gek, want dagelijks komen er bij Eneco verschillende telefoontjes, chats en e-mails binnen van klanten die vragen hebben over duurzame energie of hulp nodig hebben bij het verduurzamen van hun huizen. Met een Eneco baan als klantenservice medewerker of klantadviseur sta jij klaar om deze klanten te helpen en ze te adviseren over de verschillende mogelijkheden om duurzamer te leven.

Dat is niet alles wat Eneco te bieden heeft. Ben jij bijvoorbeeld administratief sterk? Check dan de Eneco vacatures voor administratief medewerker. Je hebt dan verschillende financieel-administratieve taken. Zo ben je verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande betalingen van consumenten. Foute gegevens pas je direct aan, zodat de facturatie ook op andere afdelingen soepel verloopt. Het precieze vacatureaanbod verandert continu, dus houd de vacatures bij Eneco goed in de gaten. Staat er op dit moment niks leuks voor je tussen? Stel dan een e-mailalert in en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures. Zo belandt die ene leuke Eneco (bij)baan binnenkort misschien wel in je mailbox.


Veelgestelde vragen

  • Wat zijn de voordelen van werken bij Eneco?

  • Dat zijn er nogal wat. Zo geeft deze werkgever snel een vast contract (bij goed functioneren na 6 maanden), krijg je veel flexibiliteit en een reis- en thuiswerkvergoeding. Daarnaast maak je echt impact met jouw baan bij Eneco.

  • Welke functies kan ik verwachten tussen de Eneco vacatures?

  • Bij Eneco kun je terecht voor verschillende functies. Wij bieden vaak vacatures aan voor klantenservice medewerker en op administratief vlak.

  • Kan ik ook vanuit huis werken bij Eneco?

  • Ja, in sommige functies is het mogelijk om (deels) thuis te werken. Check het in je favo Eneco vacature of vraag het na tijdens je sollicitatiegesprek. Vraag gelijk of er een thuiswerkvergoeding beschikbaar is.