Eneco vacatures

Er zijn 3 Eneco vacatures gevonden

Werken bij Eneco betekent:

 • Werken bij een groot bedrijf aan een betere toekomst voor onze planeet;
 • een betekenisvolle steen bijdragen aan de energietransitie;
 • een stabiele toekomst, je krijgt een vast contract na 6 maanden;
 • flexibiliteit, want je kunt hybride werken;
 • met een reis- en thuiswerkvergoeding onbezorgd van en naar je werk reizen en vrij zijn om vanuit huis te werken.

Werken bij Eneco

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan Eneco banen? Alle Eneco vacatures vind je op deze pagina. Maar voor je solliciteert wil natuurlijk eerst weten wat voor soort bedrijf Eneco is. Eneco is een energieonderneming die vastberaden is om in actie te komen tegen verdere opwarming van de aarde. Daarom werkt het bedrijf samen met klanten aan klimaatneutraliteit. Met het One Planet Plan heeft Eneco als doel om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Onderdeel daarvan zijn drie klimaatacties: radicale elektrificatie, aardgas uitfaseren en duurzame warmte versnellen. Word deel van de duurzame toekomst en ga werken bij Eneco. Zo geef je de aarde leefbaar door aan volgende generaties.

Solliciteren op Eneco vacatures

Met zoveel klanten die streven naar een duurzame toekomst, begrijp je vast dat er veel Eneco vacatures voor klantenservice medewerker en klantadviseur openstaan. Dagelijks komen er bij Eneco verschillende telefoontjes, chats en e-mails binnen van klanten die vragen hebben over duurzame energie of hulp nodig hebben bij het verduurzamen van hun huizen. Als klantenservice medewerker of klantadviseur bij Eneco sta jij klaar om deze klanten te helpen en ze te adviseren over de verschillende mogelijkheden om duurzamer te leven. Maar dat is niet alles wat Eneco te bieden heeft. Of jouw talenten nu liggen op het gebied van klantenservice of elders, er zijn altijd uitdagende functies beschikbaar bij Eneco. Houd onze Eneco vacatures dus goed in de gaten.

Ben jij enthousiast geworden van de vacatures bij Eneco en wil je graag solliciteren? Check dan eerst goed of je aan de functie-eisen voldoet. Voor sommige functies is bijvoorbeeld een technische achtergrond vereist, terwijl andere functies meer gericht zijn op klantenservice of marketing. Als je de Eneco vacatures doorneemt, zie je snel welke functie bij jou past. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen zorgen, we hebben vaak ook allerlei andere duurzame vacatures beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan functies bij zonne-energiebedrijven, windparken of andere groene start-ups. Solliciteren via YoungCapital is easy, dus aarzel niet en solliciteer direct op de Eneco vacature die bij jou past.


Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van werken bij Eneco?

  Als je gaat werken bij Eneco ga je aan de slag bij een groot bedrijf voor een betere toekomst voor onze planeet. Jouw werk maakt dus echt impact. Daarnaast komt werken bij Eneco samen met een stabiele toekomst, flexibiliteit en een reis- en thuiswerkvergoeding.

 • Welke functies kan ik verwachten tussen de Eneco vacatures?

  Bij Eneco kun je terecht voor verschillende functies. Wij bieden vaak vacatures aan voor klantenservice medewerker, maar er zijn ook Eneco vacatures op administratief vlak, in marketing, finance of HR.

 • Kan ik ook vanuit huis werken bij Eneco?

  Sommige banen bij Eneco bieden de mogelijkheid om (deels) thuis te werken. Dit verschilt echter per functie, dus vraag dit goed na tijdens je sollicitatiegesprek. Vraag ook of er een thuiswerkvergoeding beschikbaar is.