HANOS orderpicker vacatures

Er zijn 9 HANOS orderpicker vacatures gevonden

Werken als HANOS orderpicker

Actieve (bij)baan bij een groot, internationaal bedrijf dat goed staat op je cv? Solliciteer dan als orderpicker op de HANOS vacatures. HANOS is een internationale horecagroothandel, en ook nog eens de grootste van Nederland. Het bedrijf voorziet honderden horecagelegenheden dagelijks van hun voorraden. Het bittergarnituurtje dat je laatst op het terras bestelde? Grote kans dat die van HANOS komt. Om al die hotels, restaurants en cafés te voorzien, kan HANOS wel wat extra handen gebruiken. Lijkt het je tof om als HANOS orderpicker aan de slag te gaan? Lees dan verder, of check al onze openstaande HANOS vacatures.

Fulltime logistiek medewerker bij Hanos in Nieuwegein

Parttime functie als horeca medewerker bij Hanos in Nieuwegein

Ga aan de slag als Vakkenvuller bij Hanos in Nieuwegein!

Word Zaterdag Orderpicker bij het DC van Hanos in Apeldoorn!

Start jij als logistiek medewerker diepvries bij de Hanos in Haarlem

Wordt fulltime/parttime orderpicker bij HANOS in Nieuwegein!

Ga aan de slag als Logistiek medewerker bij Hanos in Nieuwegein!

Ga aan de slag als fulltime orderpicker bij Hanos Nieuwegein

Word de nieuwe expeditie medewerker bij Van Der Zee in Twello

Werken als HANOS orderpicker: dit moet je weten

Als orderpicker bij HANOS werk je in een magazijn of distributiecentrum. Daar ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van bestellingen voor de klant. Heb je alle producten verzameld? Dan zorg je ervoor dat de bestelling verzendklaar is. Indien nodig verpak je de producten in een stevige doos en je voorziet ze van een verzendlabel of factuur. Verder neem je nieuwe ladingen aan en zorg je dat alle producten op de juiste plek terechtkomen, zodat het magazijn goed geordend blijft. Zit de werkweek er alweer op? Dan sluit je die af met een vrijmibo samen met je collega’s. Klinkt goed toch? Check de HANOS orderpicker vacatures op deze pagina voor specifieke info over de functie of om direct te solliciteren.

Als HANOS orderpicker kom je niets tekort. Zo heb je als HANOS orderpicker goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan toeslagen voor avond- en nachtdiensten, of wanneer je in de diepvriesomgeving moet werken. Er is nog veel meer, wat je rustig terug kunt lezen in het artikel over HANOS. Wil je meer weten over logistieke beroepen? YC heeft artikelen geschreven waarin alles over werken als orderpicker en het werken als magazijnmedewerker haarfijn wordt uitgelegd. Ben je al enthousiast en zie jij jezelf al knallen in het magazijn van HANOS? Reageer dan meteen op de HANOS orderpicker vacatures. Benieuwd naar alle opties als orderpicker of magazijnmedewerker? Check hier al onze orderpicker vacatures.


Veelgestelde vragen

 • Hoe oud moet je zijn om als HANOS orderpicker te werken?

  Als orderpicker bij HANOS geldt een minimale leeftijd van 16 jaar of ouder. Kom je nog niet in aanmerking? Check dan eens onze andere logistieke vacatures.

 • Welke banen zijn er nog meer bij HANOS?

  Er zijn veel mogelijkheden bij een groot bedrijf als HANOS, bijvoorbeeld als chauffeur. Bekijk het actuele aanbod aan al onze HANOS vacatures.

 • Ik wil graag solliciteren op een HANOS orderpicker vacature via YC. Kan dat?

  Ideale vacature gevonden? Dan is het solliciteren via YC zo gebeurd. Log je in of maak een account aan en stuur jouw motivatie en cv op. Hulp nodig bij de voorbereiding? Check de sollicitatietips van YC voor tips voor je sollicitatiebrief en je sollicitatiegesprek.

 • Wat is het HANOS orderpicker salaris?

  Als HANOS orderpicker kun je uitgaan van een salaris van € 11,28 bruto per uur bij een leeftijd van 21 jaar of ouder.

 • Hoe is het om als HANOS orderpicker te werken?

  In onze blog lees je meer over inside story van een orderpicker. Zo weet je wat jou te wachten staat. Zeker het lezen waard.