IKEA bezorger vacatures

Er zijn 1 vacatures voor bezorger bij IKEA gevonden

Werken als IKEA bezorger

Ben jij graag onderweg en zoek je een zelfstandige, flexibele baan? Misschien zijn de IKEA bezorger vacatures dan iets voor jou. Als bezorger bij IKEA lever jij aankopen van klanten af die niet met de pakketpost meekunnen. Het gaat hierbij om grote artikelen zoals meubels. Je brengt de spullen tot aan de deur óf naar een van de kamers in het huis. Het is dus belangrijk dat je fysiek werk geen probleem vindt. Heb je ook nog eens een rijbewijs B op zak? Solliciteer dan snel op jouw favoriete IKEA bezorger vacature via YoungCapital. Liever aan de slag in een andere (logistieke) functie bij deze Zweedse woongigant? Check dan alle vacatures bij IKEA.

IKEA bezorger worden

Voor een baan als IKEA bezorger heb je een rijbewijs B én al wat rijervaring nodig. Ook is het belangrijk dat je graag zelfstandig werkt. Je bereidt namelijk zelf je route voor en gaat alleen of met een collega de adressen stuk voor stuk langs. Onderweg heb je natuurlijk wel regelmatig contact met klanten bij wie je de bestellingen aflevert. En de werktijden? Die zijn flexibel. IKEA bezorgt van maandag tot en met zaterdag tot laat in de avond. Je plant je eigen rooster in overleg met je leidinggevende in. Als er eisen zijn over beschikbaarheid, staat dat duidelijk in de IKEA bezorger vacature aangegeven. Ook op onze pagina over IKEA vind je meer info over de functie-eisen en taken.

Ben je enthousiast over deze logistieke job? Via YoungCapital solliciteer je eenvoudig op IKEA bezorger vacatures bij jou in de buurt. Reageren kan al met alleen je cv, maar je maakt extra kans op de baan als je ook een enthousiaste motivatiebrief toevoegt. Tips of inspiratie voor je brief nodig? Check dan onze sollicitatietips. Zodra we je sollicitatie binnen hebben, kijkt een van onze recruiters ernaar. Hij of zij neemt binnen 48 uur contact met je op, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Met een beetje mazzel start je daarna al snel met jouw nieuwe job als IKEA bezorger.


Veelgestelde vragen

 • Wat ga ik doen als bezorger bij IKEA?

  Als IKEA bezorger bezorg je meubels en andere grote artikelen bij klanten thuis. Aan het begin van je dienst laad je je busje in en bereid je je route voor. Vervolgens ga je zelfstandig op pad en lever je de bestellingen af op de verschillende adressen.

 • Bieden jullie ook ander werk bij IKEA aan?

  Ja, tussen de IKEA vacatures kom je verschillende jobs tegen. Denk aan banen als winkelmedewerker, klantenservice medewerker en bedieningsmedewerker bij IKEA Food.

 • Hoe is het om bij IKEA te werken in de logistiek?

  Als je bij IKEA in de logistiek werkt, verveel je je geen moment. Een baan op de logistieke afdeling is dus perfect voor jou als je graag actief bezig bent. Meer weten? Check onze inside story van een orderpicker om een beter beeld van deze logistieke job te krijgen.

 • Wat verdient een IKEA bezorger?

  Wat je verdient als bezorger bij IKEA is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Verwacht een salaris van ongeveer € 12,- bruto per uur.