CDD analist ING vacatures

Er zijn 1 CDD analist vacatures bij ING gevonden

Werken bij ING als CDD analist

Hoe vet is het om jouw carrière in de financiële wereld te starten bij zo’n grote bank als ING? Je doet veel ervaring op als je solliciteert op een van onze CDD analist vacatures bij ING. Maareh, een CDD-wattes? Een CDD analist speurt fraude, financierders van terrorisme en witwaspraktijken op. Hoe? Je checkt bijvoorbeeld of er geen torenhoge bedragen worden overgemaakt, dat is namelijk verdacht. Een belangrijke baan, want als dit wel gebeurt kan het de bank behoorlijk wat schade opleveren. Durf jij witwassen tegen te gaan? Bekijk onze ING vacatures voor CDD analist en kijk of er een baan voor jou tussen zit.

Solliciteren op ING vacatures voor CDD analist

Wil jij verdachte transacties opspeuren? ING verwacht minimaal hbo-werk- en -denkniveau voor de vacatures van CDD analist. In welke richting? Maakt niet zoveel uit, zolang je maar bereid bent om een bijdrage te leveren aan het opsporen van criminaliteit in Nederland. Ben je ook nog eens analytisch sterk en werk je nauwkeurig? Dan zit je bij onze CDD analist vacatures van ING wel goed. Scrol door deze pagina voor een uitgebreid aanbod of gebruik onze zoekfilters om meer gericht te zoeken. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Laat je inspireren door onze andere financiële vacatures en ga bijvoorbeeld aan de slag als financieel adviseur.

Eenmaal een leuke vacature voor CDD analist bij ING op het oog? Dan laat die functie jou natuurlijk niet meer los. Tijd om te solliciteren dus. Is je cv nog up-to-date of kan die wel een opfrisser gebruiken? Eitje, met onze tips voor een professioneel cv. Zet daarna je motivatie op papier. Zorg dat je je onderscheidt van de rest. Hoe je dat doet? Wij zetten vier tips voor je op een rijtje in dit artikel over het schrijven van een sollicitatiebrief. Tevreden? Stuur je documenten op en in een mum van tijd hoor je al iets van een van onze recruiters. Voor je het weet begin jij al met een nieuwe baan als CDD analist bij ING.


Veelgestelde vragen

 • Wat is een CDD analist bij ING?

  De functie CDD analist is erg belangrijk, want je speurt verdachte transacties op. Dit doe je om fraude en witwaspraktijken tegen te gaan. Zo brengen die de ING geen schade toe.

 • Er zijn op dit moment geen vacatures voor CDD analist bij ING die aan mijn wensen voldoen. Wat nu?

  Geen probleem. We verversen ons aanbod continu. Blijf op de hoogte van de nieuwste CDD analist vacatures bij ING door je aan te melden voor een e-mailalert. Kun je niet wachten? Bekijk dan alvast ons complete aanbod van ING vacatures. Misschien zit daar een andere leuke functie voor je tussen.

 • Welke opleiding heb je nodig voor CDD analist vacatures van ING?

  Met hbo-werk- en -denkniveau zit je goed. Verder heb je geen diploma in een specifieke richting nodig, zolang je maar bereid bent criminaliteit in Nederland op te speuren.

 • Waarom zou je CDD analist bij ING willen worden?

  Waarom niet is een betere vraag. Maar goed, we zullen het je nog één keer uitleggen. Werken bij ING als CDD analist betekent ervaring opdoen in de financiële sector bij een van de bekendste banken van Nederland. En vergeet de goede arbeidsvoorwaarden niet. Wat die inhouden, lees je onder andere in de vacatureteksten.