Jumbo magazijnmedewerker vacatures

Er zijn 2 Jumbo magazijnmedewerker vacatures

Werken bij Jumbo als magazijnmedewerkerr

Ben je op zoek naar een uitdagende (bij)baan bij jou in de buurt? Op YoungCapital vind je alle Jumbo magazijnmedewerker vacatures. Als magazijnmedewerker werk je (natuurlijk) in een magazijn en weet jij wel van aanpakken. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle filialen hun schappen kunnen vullen. Van het verzamelen van boodschappen tot alles inladen in de bus, als Jumbo magazijnmedewerker ben je aanwezig bij het hele proces. Zie jij dit als een echte uitdaging? Scrol dan snel omhoog om alle magazijnmedewerker vacatures bij Jumbo te bekijken. Wie weet werk jij binnenkort wel achter de schermen bij een van de snelstgroeiende supermarktketens.

Word magazijnmedewerker bij een Jumbo bij jou in de buurt

Werken bij Jumbo betekent dat je terechtkomt in een enthousiast team met leuke mensen. Als dat niet leuk is, weten wij het ook niet meer. Zo werk je veel met de magazijnbeheerder, magazijnchef en natuurlijk de andere magazijnmedewerkers. Werken bij Jumbo heeft nóg meer voordelen. Wil je je baan combineren met andere activiteiten? Als Jumbo magazijnmedewerker ben je heel flexibel. Het maakt dus niet uit of je een vroege vogel of een nachtuil bent, er zijn meerdere shifts waar je uit kunt kiezen. Lees de Jumbo magazijnmedewerker vacatures goed door om erachter te komen wat jouw mogelijkheden zijn.

Wist je dat Jumbo meerdere distributiecentra heeft door het hele land? De kans is daarom groot dat er wel een bij jou in de buurt is. Wil je weten of er een vacature dicht bij jouw woonplaats is? Vul in het filtermenu jouw postcode of plaatsnaam in. Wij maken dan alvast een voorselectie van vacatures die voor jou interessant zijn. Iets gevonden tussen de Jumbo magazijnmedewerker vacatures waar je heel enthousiast van wordt? Neem voor het schrijven nog snel onze tips voor een sterke sollicitatiebrief door. Gebruik de solliciteerknop, upload je documenten en binnen een paar dagen kun je een reactie verwachten. Staat er niks leuks voor je tussen? Check dan ook alle andere magazijnmedewerker vacatures.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn om te werken bij Jumbo?

    Vanaf je 16e verjaardag ben je welkom om te komen werken als Jumbo magazijnmedewerker. Binnen andere functies kun je vaak al vanaf je 13e of 14e aan de slag. Je leest meer over de functies op onze pagina met info over Jumbo.

  • Hoeveel distributiecentra heeft Jumbo in Nederland?

    Jumbo heeft ongeveer zeven distributiecentra verspreid door het hele land. Deze werken zowel regionaal als nationaal.