Vacatures Lidl kassamedewerker

Er zijn 3 vacatures voor kassamedewerker bij Lidl gevonden

Werken als Lidl kassamedewerker

Een (bij)baan als kassamedewerker bij Lidl? *Beep*. Dat zie jij wel zitten. In deze functie scan je als een razende de boodschappen van klanten en gaan er heel wat spaarzegels, klantenkaarten en statiegeldbonnen door je handen. Jouw doel is dat de klant tevreden de supermarkt verlaat, dus er wordt niet alleen snel gewerkt, maar er is af en toe ook tijd voor een praatje. Alleen als de klant daar behoefte aan heeft, natuurlijk, maar dat schat jij zonder problemen in. Kun jij niet wachten om te starten met deze (bij)baan? Scrol dan snel verder en check onze vacatures bij Lidl voor kassamedewerker. Wie verdien jij dan binnenkort al je centen achter de kassa. Liever een andere job? Bekijk dan ook de andere Lidl vacatures.

Word vakkenvuller bij Lidl

Als Lidl kassamedewerker of caissière reken jij met een glimlach de boodschappen van klanten af. Het is vooral belangrijk dat je lekker snel werkt, zodat de rijen niet te lang worden en de klanten snel weer verder kunnen. Door andere klanten wordt een gezellig praatje juist gewaardeerd, en daar neem je dan ook de tijd voor. Bang dat je al snel geen piep meer kunt horen? No worries, bij deze supermarkt is elke medewerker een allrounder. Als kassamedewerker bij Lidl werk je bijvoorbeeld ook weleens als vakkenvuller of op de versafdeling. Zo blijft het werk leuk, gevarieerd en uitdagend. Dan valt het met die piepende oren waarschijnlijk ook wel mee.

Onze vacatures bij Lidl voor kassamedewerker zijn ideaal als je een (bij)baan zoekt. Door de ruime openingstijden kun je ook in de avonden of het weekend werken, waardoor deze job goed te combineren is met je studie of andere verplichtingen. En ben je een periode wat minder beschikbaar, bijvoorbeeld omdat je moet leren voor belangrijke tentamens, of wil je juist tijdelijk wat meer werken? Ook daar wordt rekening mee gehouden. Niet verkeerd, als je het ons vraagt. Meer weten? Bekijk de vacatures hierboven en scoor jouw baan als Lidl kassamedewerker via YoungCapital. Tip: valt het aanbod tegen? We hebben ook heel wat vacatures voor vakkenvuller bij andere winkels openstaan.


Veelgestelde vragen

  • Wat is het salaris van een kassamedewerker bij Lidl?

    Wat jij als kassamedewerker bij Lidl gaat verdienen, is afhankelijk van je leeftijd. In de tabel op onze pagina over Lidl vind je het salaris per leeftijd.

  • Bieden jullie nog meer soorten werk bij Lidl aan?

    Ja, je kunt via YoungCapital niet alleen als kassamedewerker bij Lidl aan de slag, maar bijvoorbeeld ook als vakkenvuller. Check al onze Lidl vacatures voor het complete aanbod.

  • Vanaf welke leeftijd mag je werken bij Lidl als kassamedewerker?

    Om te werken als Lidl kassamedewerker moet je minstens 16 jaar oud zijn.