OHRA vacatures

Er zijn 2 OHRA vacatures gevonden

Werken bij OHRA betekent:

 • Betaalde trainingen om het beste uit je carrière te halen;
 • een vergoeding voor het behalen van je Wft-certificaten;
 • lekkere toeslagen in het weekend en reiskostenvergoeding;
 • goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • teambuilding tijdens borrels, uitjes en etentjes.

Werken bij OHRA

Wil jij verzekeringsproducten aan de man brengen én 800.000 klanten tevreden houden? Dan zijn de OHRA vacatures echt wat voor jou. Er is van alles mogelijk, want je kunt bij verschillende afdelingen aan de slag. Denk aan marketing, sales, IT, finance en zorg- en schadeverzekeringen. Misschien is een baan als sales medewerker wel wat voor jou. In deze functie laat je de klant kennismaken met reisverzekeringen, zorgverzekeringen en andere producten van OHRA. Of ga werken bij de klantenservice afdeling en beantwoord vragen, los problemen op en behandel klachten van klanten. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van werken bij OHRA? Check dan snel de vacatures en solliciteer op je favoriet.

Solliciteren op de leukste OHRA vacatures

De OHRA vacatures zijn echt wat voor jou als je een no bullshit attitude hebt. Hun motto luidt namelijk: ‘verzekeren zonder paarse krokodillen’. Oftewel, geen onnodig gedoe voor de klanten. Werken bij OHRA komt met veel voordelen. Zo heb je goede doorgroeimogelijkheden en er is ruimte voor jouw eigen input. Daarnaast doet het bedrijf actief aan teambuilding door het organiseren van leuke bedrijfsuitjes, etentjes en borrels. En werk je graag aan je gezondheid? Dan zit je helemaal goed bij de vacatures van OHRA. Wanneer je bij dit bedrijf gaat werken mag je namelijk gratis gebruik maken van hun gym en tussen de middag eet je een gezonde lunch in het restaurant. #healthypeople

Houd je van leren? Dan zijn de OHRA vacatures echt wat voor jou. Je krijgt bij deze werkgever namelijk een trainingsbudget. En wist je dat wanneer je via YoungCapital solliciteert je toegang krijgt tot YC Skills? Dat is een online platform vol interessante e-learnings, webinars en cursussen. Zo haal je niet alleen het beste uit je carrière, maar ook uit jezelf. Heb je nog geen geschikte opleiding afgerond? Geen probleem, tussen de vacatures van OHRA vind je verschillende startersfuncties. Niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze traineeship vacatures. Je wordt dan intern opgeleid bij je werkgever en je kunt meteen het geleerde in de praktijk brengen.


Veelgestelde vragen

 • Welke functies vind ik tussen de OHRA vacatures?

  Werken bij OHRA kan in verschillende functies. Denk aan sales medewerker, klantenservice medewerker of de IT-afdeling. Check de vacatures van OHRA om de opties te ontdekken.

 • Ik zie geen leuke OHRA vacatures, wat kan ik doen?

  Wat jammer dat er momenteel geen leuke OHRA vacature voor je open staat. Wist je dat OHRA verbonden is met Nationale-Nederlanden en CZ? Check dus zeker onze Nationale-Nederlanden en CZ vacatures en ontdek of daar wél iets voor je bij staat.

 • Wat voor bedrijf is OHRA en waar staat OHRA voor?

  OHRA staat voor Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. Dit bedrijf biedt verzekeringen en andere financiële diensten aan. Werk je graag in deze branche? Dan zijn de OHRA vacatures zeker wat voor jou. Voor meer info, check ook de review score.