Ministerie van Financiën vacatures

Er zijn 1 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Financiën betekent:
 • Bijdragen aan een kansrijke toekomst van Nederland;
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • weinig hiërarchie en een open werksfeer;
 • een diverse werkomgeving waar iedereen welkom is;
 • je constant blijven ontwikkelen.

Werken bij het ministerie van Financiën

Wil jij meehelpen met het creëren van een betere en kansrijke toekomst van Nederland? Dan word je vast blij van onze ministerie van Financiën vacatures. Dit ministerie houdt zich namelijk niet alleen met geld bezig, maar zet zich in voor zaken die een impact hebben op de Nederlandse maatschappij. Denk aan het regelen van goede financiering voor scholing, het toezien op de betrouwbaarheid van banken en het zorgen voor duidelijkheid rondom belasting. Belangrijk werk dus, waar iedereen in de samenleving iets aan heeft. En werken bij het ministerie van Financiën staat ook nog eens goed op je cv. Enthousiast? Ontdek dan meteen de mogelijkheden tussen onze vacatures bij het ministerie van Financiën.

Solliciteer op vacatures bij het ministerie van Financiën

Op welke manier je gaat werken bij het ministerie van Financiën? Die keuze is aan jou. Jouw hulp is namelijk op allerlei manieren welkom. Studeer je nog en zoek je een leerzame en goed betaalde bijbaan? Dan vind je vast een toffe job tussen onze ministerie van Financiën vacatures, bijvoorbeeld als administratief medewerker of managementassistent. Toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ook dan zit je hier goed. Denk maar eens aan een fulltime baan als beleidsadviseur of teamcoördinator. Waar je ook begint, je krijgt bij het ministerie van Financiën volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. En dat allemaal in een diverse en prettige werkomgeving.

Maar hoe weet je nou of je geschikt bent voor die leuke vacature bij het ministerie van Financiën? Lees de functie-eisen goed door, dan weet je precies welk opleidingsniveau vereist is en welke vaardigheden belangrijk zijn. Zijn er geen ministerie van Financiën vacatures die aansluiten bij jouw achtergrond? No stress, we bieden ook vacatures aan bij andere ministeries. Zet jij je bijvoorbeeld het liefste in voor goed onderwijs? Kijk dan eens tussen onze vacatures bij het ministerie van Onderwijs. Voor welke baan je ook gaat, solliciteren is via YoungCapital altijd een eitje. Stel het dus niet langer uit en ga ervoor. Wie weet begin je dan binnenkort al met werken bij het ministerie van Financiën of een ander overheidsorgaan.


Veelgestelde vragen

 • Wat moet ik doen als ik geen leuke vacature bij het ministerie van Financiën vindt?

  Geen zorgen, misschien komt jouw ideale baan binnenkort wél online te staan. Wil je niet langer wachten? Neem gerust contact op met een van onze recruiters, dan informeren wij jou over de mogelijkheden.

 • Ik wil graag werken voor Nederland, maar financiën is niet helemaal mijn ding. Hebben jullie ook andere vacatures?

  Ja, die hebben we. Kijk maar eens tussen onze andere overheid vacatures voor de mogelijkheden.

 • Kom ik wel in aanmerking om te werken bij het ministerie van Financiën?

  De functie-eisen verschillen per baan. Soms zoeken we naar iemand met een hbo- of wo-diploma, maar voor andere banen is mbo-werk- en denkniveau voldoende. Check daarom altijd goed de vacaturetekst, dan weet je precies waar je aan toe bent.