PostNL vacatures logistiek medewerker

Er zijn 10 vacatures voor logistiek medewerker bij PostNL gevonden

Werken bij PostNL als logistiek medewerker

Zoek jij een toffe uitdaging in de logistiek? En wil je werkervaring opdoen bij het grootste postbedrijf van Nederland? Je raadt het al: dan is werken bij PostNL als logistiek medewerker misschien wel iets voor jou. Er zijn allerlei mogelijkheden in de logistiek bij PostNL, van een bijbaantje als postsorteerder tot een fulltime baan als logistiek manager in een van de sorteercentra. Scrol maar eens door onze PostNL vacatures voor logistiek medewerker en ontdek wat er op dit moment mogelijk is. Wil je ook weten welke opties er nog meer zijn bij PostNL? Bekijk dan al onze vacatures bij PostNL.

Word parttime logistiek medewerker bij PostNL Halfweg

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Logistiek medewerker in de ochtend bij PostNL in Sassenheim

Parttime logistiek medewerker bij PostNL in Amsterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime logistiek teamleider bij PostNL in Den Bosch

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken als fulltime Planbaliemedewerker bij PostNL in Zwolle

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime Postsorteerder in de nacht bij PostNL in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start nu als parttime Technisch operator in Zwolle

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime postsorteerder bij PostNL in Zwolle voor de Nacht

Planbaliemedewerker bij PostNL in Breda

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Een bijbaan in de logistiek? Geef je op voor onze logistieke pool

Word logistiek medewerker bij PostNL

Logistiek medewerker is nogal een brede term, dus je bent vast benieuwd wat je dan kunt verwachten van zo’n baan. Dit verschilt per precieze functie. Welk takenpakket ook bij jouw baan hoort, je gaat sowieso aan de slag in een magazijn of sorteercentrum van PostNL. Daar houd je je bezig met het laden, lossen, opslaan en sorteren van post en pakketten. Het kan zijn dat dit allemaal doet tijdens jouw baan als logistiek medewerker bij PostNL, maar het kan ook zijn dat je voor één van deze specifieke taken verantwoordelijk bent. Daarom is het belangrijk om goed de functieomschrijvingen in de PostNL vacatures voor logistiek medewerker door te lezen. Dan weet je precies welke taken bij jouw verantwoordelijkheden horen. Benieuwd hoe het is om te werken in een magazijn? Lees onze inside story< van een orderpicker eens door.

Logisch dus dat het ook per vacature verschilt wat er van jou verwacht wordt. Op de meeste PostNL vacatures voor logistiek medewerker kun je solliciteren zonder diploma en werkervaring. Denk bijvoorbeeld aan een baan als postsorteerder of magazijnmedewerker. Zo’n baan is ideaal voor naast je studie of andere bezigheden. Zoek je een grotere uitdaging op fulltime basis, bijvoorbeeld als meewerkend voorman? Ook dan zit je hier goed. Bij het grootste postbedrijf van Nederland zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek. Meer weten? Check onze infopagina over PostNL. Wil jij al aan de slag als logistiek medewerker bij PostNL? Solliciteer dan direct op onze PostNL vacatures voor logistiek medewerker. Benieuwd wat andere werkgevers te bieden hebben? Check dan al onze vacatures voor logistiek medewerker.


Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik werken als logistiek medewerker bij PostNL?

    PostNL heeft sorteercentra verspreid door heel Nederland, dus grote kans dat je bij jou in de buurt aan de slag kunt als logistiek medewerker bij PostNL. Meer opties bekijken? Check dan al onze vacatures bij PostNL.

  • Wat verdien je bij PostNL als logistiek medewerker?

    Dat ligt aan je precieze functie, leeftijd en verantwoordelijkheden. Op onze infopagina over PostNL lees je meer over het salaris bij PostNL.

  • Hoe oud moet je zijn om te werken bij PostNL als logistiek medewerker?

    Dat verschilt per functie. Je mag werken als postsorteerder als je 17 jaar bent, maar voor de meeste andere logistieke functies moet je 18 zijn.