PostNL orderpicker vacatures

Er zijn 4 vacatures voor orderpicker bij PostNL gevonden

Werken bij PostNL als orderpicker

Zoek jij een gezellige (bij)baan in een tof team waarbij je lekker actief bezig bent? Misschien is werken bij PostNL als orderpicker dan wel iets voor jou. De sorteercentra en magazijnen van PostNL zijn verspreid door het hele land, dus waar je ook op zoek bent naar een baan, er is vast wel een mogelijkheid bij jou in de buurt om te werken bij PostNL als orderpicker. Kijk maar eens tussen de PostNL orderpicker vacatures waar we op dit moment mensen zoeken. Weten wat er nog meer mogelijk is bij PostNL? Check dan ons volledige overzicht met PostNL vacatures.

Word orderpicker bij PostNL

Top dat er volop werk is bij PostNL, maar wat ga je eigenlijk precies doen bij PostNL als orderpicker? Orderpicken is een onderdeel van magazijnwerk en het bestaat bij PostNL uit het verzamelen en klaarzetten van pakketjes, zodat de bezorgers snel en met de juiste bestellingen op weg kunnen. Vaak houd je je ook bezig met het lossen van pakketten die binnenkomen en sla je de vracht op de juiste plek op in het magazijn. Meer lezen over het werk van een orderpicker? Check onze inside story van een orderpicker. Enthousiast geworden? Dan staan de PostNL orderpicker vacatures hier voor je klaar. Benieuwd wat er mogelijk is bij andere werkgevers? Check dan ook onze andere vacatures voor orderpicker.

Bij PostNL worden veel verschillende namen gebruikt voor functies in het magazijn, van PostNL orderpicker tot magazijnmedewerker en van postsorteerder tot postvoorbereider. Daarom is het slim om de PostNL orderpicker vacatures goed door te lezen. Zo weet je precies wat jouw potentiële nieuwe baan inhoudt. Wil je meer weten over werken bij PostNL, zoals het salaris dat je kunt verwachten? Check dan onze infopagina over PostNL. Een toffe baan gevonden tussen de PostNL orderpicker vacatures? Dan is solliciteren via YoungCapital zo gepiept. Log in met jouw account, voeg je cv en sollicitatiebrief toe en versturen maar. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op, vaak al binnen 48 uur, dus voor je het weet sta je al orders te picken in een PostNL magazijn.


Veelgestelde vragen

  • Is werken bij PostNL als orderpicker iets voor mij?

    Waarschijnlijk is werken bij PostNL als orderpicker iets voor jou als je van actief werk houdt in een team en het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken. Benieuwd binnen welke functies je nog meer kunt werken bij PostNL? Check al onze vacatures bij PostNL.

  • Hoe is het om te werken bij PostNL als orderpicker?

    Info over onder andere het salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en ervaringen van werken bij PostNL vind je op onze infopagina over PostNL.

  • Hoe solliciteer ik bij PostNL op orderpicker vacatures?

    Dat kan via YoungCapital. Log in met jouw account, ga naar jouw favoriete vacature en klik op ‘solliciteer nu’. Voeg je cv en een goede sollicitatiebrief toe. Alles klaar? Je hoort zo snel mogelijk van een van onze recruiters.