Royal FloraHolland vacatures

Er zijn 2 vacatures bij Royal FloraHolland gevonden

Werken bij Royal FloraHolland

Zeg je bloemenveiling, dan zeg je Royal FloraHolland. Bij dit bedrijf werk je in een kleurrijke omgeving, dus da’s goed voor je humeur. Een ander pluspunt: een team met gezellige collega’s, dat zit ook bij de job inbegrepen. Al zin om aan de slag te gaan in een bloemrijke omgeving? Solliciteer hieronder gelijk op onze Royal FloraHolland vacatures.

Alles over werken bij Royal FloraHolland

Voor je solliciteert op de vacatures bij Royal FloraHolland is wat meer informatie over dit bedrijf wel fijn. Je kent de organisatie vast als bedrijf achter de bloemenveiling, maar wat houdt dat precies in? Dit bedrijf verhandelt zo’n 30.000 verschillende soorten bloemen en planten. En Royal FloraHolland is een plek waar kwekers en kopers bij elkaar worden gebracht. Vroeger was dat alleen fysiek, maar tegenwoordig heeft het bedrijf ook een groot digitaal platform. Wat dit betekent voor de Royal FloraHolland vacatures? Dat er genoeg banen openstaan, of je nou een job zoekt in de logistieke sector of wilt werken in de schoonmaak.

Populaire Royal FloraHolland vacatures

Met de vacatures van Royal FloraHolland geef je kleur aan kleine, mooie momenten in het leven. Hoe? Met bloemen en planten. Je bent betrokken bij de verkoop van karren vol bloemen en planten die naar kopers van over de hele wereld gaan. Je kunt je vast voorstellen dat er bij dit logistieke proces veel uitdagingen komen kijken. Die ga je aan als logistiek medewerker. Je zorgt er dan voor dat kwekers en kopers zo goed mogelijk met elkaar in verbinding staan. Bekijk onze Royal FloraHolland vacatures voor jouw precieze toekomstige takenpakket.

Wil je juist werken bij Royal FloraHolland in de schoonmaak? Kan ook. Met een veegmachine, waterzuiger of schrobzuigautomaat veeg je de vloeren schoon. En dat zelfs tussen al het werkverkeer door. Ben je benieuwd welke banen er nog meer zijn? Stel een e-mailalert in. Dan blijf je op de hoogte van het complete aanbod. Wie weet kom je wel Royal FloraHolland vacatures in Naaldwijk tegen of staat er een Royal FloraHolland vacature in Aalsmeer op je te wachten. Solliciteren is zo gebeurd, klik op de solliciteerknop en vul je gegevens in. Dan sleep je in no time die fleurige baan bij Royal FloraHolland in de wacht.

Veelgestelde vragen

  • Wat doet Royal FloraHolland?

  • Royal FloraHolland brengt kwekers en kopers van planten en bloemen bij elkaar. Dit gebeurt op de bloemenveiling. Tegenwoordig is er ook een online platform waarmee het bedrijf zich wereldwijd op de kaart zet.

  • Welke soorten banen staan er tussen de Royal FloraHolland vacatures?

  • Dat is op elk moment anders. De ene keer bieden we meer logistieke vacatures aan, de andere keer zijn het banen in de schoonmaak. Altijd op de hoogte blijven van het aanbod? Stel een e-mailalert voor de Royal FloraHolland vacatures in.

  • Hoeveel verdien je bij FloraHolland?

  • Dat kunnen we je niet zomaar vertellen. Je salaris hangt namelijk af van je specifieke functie, werkervaring en leeftijd. Bekijk je favoriete Royal FloraHolland vacature voor een salarisindicatie.